Filmis võib poissi näha kolmes stseenis ja ühes neist pidi ta ütlema ühe lause.

Praegu on Reece 25-aastane mees ja ta töötab digitaalturunduses. Hoolimata sellest, et "Titanicu" esilinastusest on möödas juba üle 20 aasta, teenib filmis mänginud näitleja siiani selle pealt tulu.

Thompson sõnas, et ei mäleta prooviesinemistest ega filmimise protsessist suurt midagi. Ainult seda, et tema jaoks oli iiri aktsendi tekitamine raske, nii noores eas ei saanud ta arugi, mida see aktsent tähendab.

"Kui seda nüüd kuulata, siis ega ma väga Iirlase moodi ei kõla. Ma mäletan seda, et proovisin jäljendada oma juhendajat," meenutas Reece.

Kuna "Titanicust" sai üks kõige suurema kassaeduga filme läbi aegade, teenis poiss väikse rolli eest 30 000 dollarit. Talle makstakse kuni tänaseni igas kvartalis.

Pärast filmi linastumist olid summad tšekkidel tavaliselt tuhandetes. Summa muutus kohati kõrgemaks, kui film anti näiteks DVD või Blu-ray formaadis välja. Tänapäeval teenib Thompson filmi pealt umbes 300 dollarit aastas.

"See on imelik, sest ma ei mõtle selle filmi peale enam. Paar korda olen imestanud, et saan 250 dollarit ja see film on ometi juba 12 aastat vana. See on üsna veider. Aga loodetavasti maksavad nad ikka edasi, rohkem raha mulle!" sõnas Reece.

Selline näeb ta välja 25-aastasena!