Ent kas Piret naaseb peagi?

Kroonika uuris Toomas Kirsilt, kas kogu eelmisel nädalal alanud "Pilvede all" hooaeg on filmitud või oleks stsenaristi ja näitleja koostöös võimalik veel selgi hooajal Inge Lunge kahastatud ja fännide taganutetud Piret Taanist tagasi tuua? "Hooaeg veel tervenisti filmitud ei ole, kuid tegelas(t)e tagasitoomine sõltubki vaid stsenaristist," jääb ta napisõnaliseks edasiste arengute osas.

Inga Lunge ise naasmise või lõpliku lahkumise teemal enam sõna võtta ei soovi ja tõdeb Kroonikale antud põgusas kommentaaris, et soovib veidi rahu ja võtab mõneks kuuks aja maha, keskendudes enda tegemistele. "Soovin praegu suunata oma jõu uute lugude salvestamisele, tekstide kirjutamisele ja kodule. Usun, et alates novembrist olen uuesti valmis oma tegemisi avalikustama."

Kanal2 produktsioonijuht Mari-Liis Veskus jättis ka eelmisel nädalal Õhtulehele antud intervjuus otsad Lunge lahkumise või naasmise võimalikkuse osas lahtiseks, andes siiski lootust, et Lunge lahkumine ei pruugi olla lõplik: "Kui mõni tegelane jääb mõne osa sündmustest natuke eemale, ei tähenda see veel ilmtingimata seda, et ta sarjast lahkub."

Kirsil uus film

Toomas Kirss, kes on paljude menukate kodumaiste sarjade taga, räägib sedagi, et hallidel sügisõhtutel vaatab ta ise palju ka telerit: "Kõike vaatan. Erilise põnevusega ootan sarja "Lõks" uusi osi."

Kirss paljastab aga Kroonikale veel ühe uudispommi - tal on vahepeal valminud uus mängufilm. "On tõesti uus mängufilm valmis," kinnitab ta. "Jõuab peagi kinodesse ning selle lähenedes olen valmis ka sellest lähemalt kindlasti rääkima," on mees salapärane.

Ootame põnevusega!