TV3 "Omakohus"

Lugejad arvavad, et raadiosaade peaks jääma raadiosse ning edevale Timmerile ja kohatule Kivisaarele lisaks tuleks puhkusele saata ka toimetajad, kes rahvale korda minevaid teemasid välja ei suuda nuputada. Kahju küll, et üldsus nii arvab, meie Delfis veel usume sellesse saatesse!

TV3 "Päikese poole"

Lapseliku laulja Getter Jaani elust jutustav veelgi lapselikum pool-autobiograafiline noortele suunatud seebiseriaal paneb õlgu väristama kõigil, kes on üle 13 aasta siin ilmas elanud. "Palun ärge seda enam näidake!" anuvad Publiku lugejad. Huvitav, kas nende soov täidetakse?

TV3 "Kälimehed"

"Milleks seda saasta vaja on?" küsib üks kuri lugeja. Tõtt-öelda ei oska meie sellele vastata. Üks on kindel, kõik need suurepärased näitlejad eesotsas Merle Palmiste, Peeter Oja ja Sepo Seemaniga sobivad tohutult paremini teatrilavadele ja muudesse telesaadetesse ning tundub, et nad osalevad selles seriaalis lihtsalt raha teenimise eesmärgil.

ETV/Kanal2 "Saare sosinad"

Juba enne eetrisse minekut palju furoori põhjustanud ning välismaal filmitud kodumaine seebikas on nii igav ja õudne, et selle vaatamine on elu väärtuslike minutite raiskamine, leiavad lugejad. Vau, on asi tõesti nii hull?

TV3 "Kaua võib"

Vana ja väsinud Ain Allase veel vanem ja väsinum saade paneb lugejaid küsima: "No tõesti, kaua võib?" Ainil ilmselt hetkel vunts liigub ja muhelus kipub vägisi peale, sest suur konkurent Võsa-Pets on sotsiaalporno maastikult eemale tõmbunud ning terve põllu ainult TV3'le harida jätnud. Ehk saab seetõttu ka saatest veidi rohkem asja?

TV3 "Elu keset linna"

Kunagine "Kodu keset linna" uusversioon "Elu keset linna" eesotsas Mihkel Raua pruudi Liina Vahteriga on televaatajatel tõsiselt üle visanud, tundub vähemalt kommentaaridest. "Ei saa need näitlejad ega stsenaristid asjaga hakkama, tee mis tahad!" ahastavad Publiku lugejad. 

Kanal2 "Võsareporter"

Võib-olla oli Peeter Võsa selgeltnägija ja teadis meie küsitluse vastust ning seepärast oma saatega lõpparve tegigi? Vaevalt küll, aga vanameister vähemalt tunnetas ära, millal on aeg pillid kokku panna ja minekut teha. Head teed Sul minna, Võsa, tundub, et keegi ei hakka eriti igatsema!

Tallinna TV

Jah, te loete õigesti. Mitte üks saade, vaid TERVE Tallinna Televisioon võiks kaduda, arvab rahvas. "Rahad lasteaedadele" ja kogu see muu loosungite meri meenub suurepäraselt ning tundub, et mitte keegi ei kavatse Savisaarele sellesse mülkasse raha uputamist andestada. Elagu vaba televisioon!

TV3 "Eesti otsib superstaari"

Nagu populaarsete saadete puhul ikka, figureerivad need nii parimate kui ka halvimate edetabelites. Paljud lugejad arvavad, et see saade on väsinud, Eestis pole enam ühtegi talenti alles jäänud ning et kohtunikud vajaksid täielikku välja vahetamist. Maitse asi, meile meeldib!

Kanal2 "Tantsud tähtedega"

Osaliselt läheb televaatajate soov nüüd täide, sest "Tantsud tähtedega" samal kujul enam ei naase, küll aga keeratakse asjale veidi vunki juurde ja pannakse staarid jää peal ukerdama. Üldjoontes kehtib sama jutt, mis superstaarisaate kohta, kõrge reitingu omanikud on ühtaegu nii armastatud kui vihatud! Ning olgem ausad, me vaatame neid otse-eetri võistlussaateid tegelikult päris suure põnevusega!