1. Michael Jackson

Aastal 2005 süüdistati popstaari noorte poiste seksuaalses kuritarvitamises. Üks tema ohvritest oli näiteks Gavin Arvizo, kes oli Jacksoniga suhtlemise ajal vaid 13-aastane. Mehele esitati kokku 14 süüdistust millest üheski ta süüdi ei jäänud.

2. R. Kelly

2002. aastal süüdistati räpprit lapsporno omamises. Väljaandele Chicago Sun Times saadeti video, kus oli näha räppari vahekorda alaealise tütarlapsega, mille jooksul ta ka urineeris neiu peale. Räppar tunnistati süütuks.

3. Kevin Spacey

Näitlejat on mitmel korral süüdistatud ahistamises. Esimene juhtum kadus ajalukku kui süüdistused aegusid ja asitõendeid oli liialt vähe. Samuti näitleja Anthony Rapp väitis, et oli vaid 14-aastane kui mees teda ahistas. Nüüd käib Spacey kohut süüdistusega, mille kohaselt ahistas ta restoranis alaealist poissi.

4. Mariah Carey

Eelmise aasta aprillis andis Carey endine mänedžer Stella Bulochnikov ta kohtusse, kus süüdistas lauljat töölepingu rikkumises, USA kodanikuõiguse seaduse rikkumises ja õiglase tööhõive ning eluaseme seaduse rikkumises. Eelnevalt on endine mänedžer Careyt süüdistanud ka seksuaalses ahistamises, väites, et laulja viibis tema seltskonnas tihti ihualasti. Vastavalt kohtudokumentidele on Carey ja Bulochnikov jõudnud omavahelisele kokkuleppele.

5. Kim Kardashian

Kardashian lendas staarina taevasse kui 2007. aastal sai avalikuks tema seksvideo. Oma toonase armastusega (räppar Ray J) filmitud video andis hoogsa alguse tõsieluseriaalile "Keeping Up With The Kardashians". Naine on hiljem tunnistanud, et oli video filmimise ajal narkojoobes.

6. Hugh Grant

Näitleja arreteeriti 1995. aastal prostituudile maksmise tõttu. Grant maksis oraalseksi eest ja jäi aktsiooniga politseile vahele. Sel ajal oli mees pikaajalises suhtes Elizabeth Hurleyga, kes proovis skandaalist küll üle olla, kuid jättis näitleja 5 aastat hiljem siiski maha.

7. R. Kelly vol 2

Varsti peale esimest skandaali hakkasid mitmed naised väitma, et räppar on neid kasutanud seksorjana. Hakati kasutama märget #MuteRKelly ja nüüdseks on paljud maailmakuulsad staarid vabandanud ja kahetsenud, et räpparid koostööd teevad või on teinud. Isegi Beyonce vanemad tunnistasid, et kui kunagine tüdrukutebänd räppariga koostööd tegi, käidi neiudega igal pool kaasas, et nad üksi ei liiguks.

8. Beyonce ja Jay-Z

Mõned aastad tagasi jahmatas avalikkust väide, et räppar Jay-Z on oma pikaaegset abikaasat petnud. Varsti peale skandaali andis Beyonce välja albumi, mida on tõlgendatud kui muusikalist väljund naise tunnetest. Sel suvel tähistas paar oma 10. pulma-aastapäeva ja Jay-Z tunnistas, et nad on käinud mitmes teraapias ja näinud kõvasti vaeva, et selleni jõuda. Kolme lapse vanemad on kindlad, et sellega nende areng leppimiseni ei ole veel lõppenud.

9. Khloe Kardashian ja Tristan Thompson

Tõsielustaar Khloe Kardashian sai vaid 8 kuud tagasi lapse sportlase Tristan Thompsoniga, kes teda vahetult enne sünnitust pettis. Video mehest ja tundmatust naisest lekkis meediasse vaid päev enne lapse sündi ja naine otsustas sellest mitte välja teha ja teda siiski sünnituse juurde lasta. Praegu on paar oma tülid lahendanud ja käivad jutud, et planeerimisel on beebi number kaks.

10. Woody Allen

Eelmise aasta lõpus levis meedias artikkel naiselt, kes väitis, et omas USA filmirežrissööri Woody Alleniga füüsilist suhet, olles ise alaealine. Naine väitis, et võttis Alleniga ise ühendust ja nende kontakt arenes suhteks, mida tüdruk pidas armastuseks. Reaalsus oli valus, kui Allen tutvustas teda oma toonasele tüdruksõbrale, kuid naine keeldus uskumast, et suhe oli Allenile vaid füüsiline ja usub siiani, et tegu oli esimese armastusega.

Allikad: veebileht Elle, veebileht Marie Daire, Kroonika ja Delfi