Lindsay Lohan

Räägitakse, et Lindsayga on võimatu koostööd teha, sest tema peale ei saa loota. Kuna naisele meeldib palju pidutseda, siis ta lihtsalt ei jõua õigeks ajaks võtteplatsile või ei jõua sinna üldse. Näitleja James Deeni sõnul on Lindsay nagu väike laps, kes elab ennast välja.

Lea Michele

Räägitakse, et sarjast "Glee" tuntud Lea Michele on täielik diiva. Kate Hudson olevat teda kutsunud täielikuks õudusunenäoks.

Bruce Willis

Ta tundub ju nii vahva ja päästab kõik head inimesed ära filmis "Visa hing", aga väidetavalt on ta võtteplatsil tüüp, kellele on raske läheneda. Ta ei võta teisi kuulda või teeb seda, mida ta ise tahab.

Jennifer Lopez

Räägitakse, et Jenniferil on pikk nimekiri nõudmistest, mis peavad olema enne täidetud, kui ta isegi hakkab kaaluma filmirolliga nõustmist. Jennifer on tuntud ka selle poolest, et kui miski talle ei sobi, jätab ta asja lihtsalt pooleli.

Mike Myers

Seda naljakat meest teavad paljud nii filmidest kui ka telesarjadest, aga käivad sahinad, et Mike on täielik kontrollifriik. Kõik peab olema perfektne ja täpselt tema moodi. Seetõttu on teistel näitlejatel temaga sageli väga raske koos töötada.

Megan Fox

Räägitakse, et "Transformerite" võtetel oli Megan täielik diiva. Režissöör Michael Bay vallandas kapriisse naise, kes kutsus teda Hitleriks. Väidetavalt soovitas Megan Foxi vallandada Steven Spielberg.

Jennifer Aniston

Jennifer näeb armas ja sõbralik välja. Tunneme teda "Sõpradest" ja oleme teda näinud mängimas paljudes südamlikes Ameerika armastusfilmides, kus kõik lõppeb alati hästi. Küll aga ei pruugi see olla pilt tegelikust Jenniferist, sest võtteplatsil olevat ta teiste vastu külm ja kalk.

Madonna

Madonna on harjunud, et kui ta midagi teeb ja ette võtab, siis ta juhib asja. Seetõttu on temaga väidetavalt raske koostööd teha, sest ta ei taha alluda teiste korraldustele ja võtta kuulda nõu. Seda, kas see ka tegelikult nii on, teavad vaid need, kes on temaga päriselt koos töötanud.

Gwyneth Paltrow

Inimesed, kes on Gwynethiga koostööd teinud, räägivad, et näitlejanna on nende vastu külm ja kalk, keda ta näeb konkurentidena. Näiteks ühe allika väitel oli "Raudmees 2" filmivõtetel Gwyneth kõigiga külm ja seetõttu tundsid end paljud ebamugavalt. Õhus oli tunda pinget. Samuti polnud ta otseselt kuri näiteks Scarlett Johanssoni vastu, vaid otsustas temaga üldse mitte suhelda. Ta lausa pingutas selle nimel, et Scarlettiga mitte kokku puutuda.

Charlie Sheen

Charlie sai telesarjast "Kaks ja pool meest" kinga, sest tal olid sarja loojaga suured loomingulised erimeelsused. Räägitakse ka seda, et Charliel olid erimeelsused Selma Blairiga ja seepeale palus mees, et naine lahti lastaks.