"No kujutage ette, kuidas selle peale üldse tulla! Kutsuda mind saatesse "Tantsud tähtedega"!" imestas näitleja Ita Ever, kui teda 2011. aasta suvel Kanal 2 hittsaatesse jalga keerutama meelitati.

"Helistas üks härrasmees ja küsis, kas ma oleksin nõus saates osalema. Esimese hooga pahvatasin ma naerma ja kuna oli suvine aeg, väljas oli suur kuumus, olin ma selles mõttes häbematu ja küsisin helistajalt, et ega ta pole saanud kuumarabandust," meenutas Ita Ever suure naeruga Õhtulehes kutsest tantsule.

Anu Saagim sai kutse tantsule nii esimesel kui ka kõigil järgnevatel aastatel ning tema vastus oli igal korral ei: "Mind on pea iga hooaeg saatesse "Tantsud tähtedega" kutsutud. Nii et praegu oleks sinna juba piinlik minna," muigas Saagim 2011. aasta sügisel.

Vähemalt paaril korral sai kutse ka Lenna Kuurmaa, kes tunnistas Publikule, et tantsimine pole lihtsalt tema teema: "Teate, mul on nii palju muid tegemisi ja hobisid, et ka parima tahtmise juures poleks aega end täiel määral pühendada. See on siiski väga pingeline projekt," nentis ta.

Muusikute seast andsid viisaka "ei" ka Marju Länik, Robert Vaigla, Ott Lepland ja Tõnis Mägi. Kutse on saanud ka olümpiavõitjad Andrus Veerpalu ja Kristina Šmigun-Vähi (kes meelitati hiljem hoopis saatesse "Tähed jääl" ). Sportlaste seast üritati saatesse meelitada ka Ksenja Baltat. Näitlejate seas on seni keeldunud Merle Palmiste ja Tõnu Kark. Poliitikuna ei läinud saatesse kasu lõikama Jüri Ratas.