See üks ja ainus - Stephanie Forrester

2012. aasta novembris tabas USA seebiooperi "Vaprad ja ilusad" vaatajaid tõeline šokk! Sarja kuninganna Stephanie saatus sai selgeks, kui teda juba varemgi piinanud rinnavähk tagasi tuli. Paraku ta suri, oma kauaegse vihavaenlase Brooke' kätevahel, jättes Forresteride suguvõsa sügavasse leina.

Stephanie lahkumise taga oli tõsiasi, et näitleja Susan Flannery tahtis seebikarjäärile punkti panna ja pensionile minna.

Summer Bay ikoon - Bobby Simpson

1993. aastal tabas Austraalia hittsarja "Kodus ja võõrsil" palavaid fänne traagiline kaotus, kui sarjast lahkus Summer Bay ikoon Bobby Simpson. Bobbyst, kes oli mäslev ning eraklik teismeline, sai sarja populaarseim osatäitja. Kahjuks ta suri paadiõnnetuses, jättes oma lähedased ning bioloogilise ema suurde leina.

"Rannavalve" kuumim mees Mitchell "Mitch" Buchannon

"Rannavalve" ristiisa ning nägu Mitch, keda mängis David Hasselhoff, küll ära ei surnud, kuid sarja 10 hooaja eelviimases osas jäeti vaatajatele mulje, et mees hukkus vee all snorgeldades miiniplahvatuse tõttu. Televaatajatel lasti nädal aega leinas praadida ning järgmises osas naases vetelpäästja õnnetusest eluga ning õnnetuses hukkus hoopis tema sõber Al.