1. Kümnenda "Ameerika otsib supermodelli" hooaja võitis pluss-suuruses Whitney Thompson, kes on olnud ka Rahvusvahelise Söömishäirete Assotsiatsiooni saadik. Enne teda oli saates osalenud viis pluss-suuruses modelli, kuid tema oli esimene, kes võitis 100 000 dollarilise lepingu kosmeetikafirmaga Cover Girl ja sai ajakirja Seventeen kaanele ning seitsmeleheküljelise fotosessiooni ajakirja veergudel. Samuti tagas võit talle koha modelliagentuuri Elite ridades. 2008. aastal hääletati ta Lifestyle MSNi poolt aasta mõjukaimaks naiseks. Veel on ta osalenud koos Rihannaga Cover Girli reklaamis. Peale Elite'i on ta olnud ka modelliagentuuri Wilhelmina nimistus.

2. Toccara oli üks esimesi meeldejäävaid pluss-suuruses võistlejaid Ameerika supermodelli saates. Pärast saadet osales ta VH1 "Celebrity Fit Club" saates, kus ta oli järeleandmatul seisukohal oma kurvide säilitamise suhtes. Toccara on sõlminud samuti lepingu maailmakuulsa Wilhelmina Models agentuuriga nende pluss-suuruses modellide osakonnas. Muuhulgas on ta töötanud ka sellisele brändile nagu Avon.

3. Velvet D'Amour on pluss-suuruses modell, kelle silmapaistvaimaks saavutuseks on olnud osalemine Jean-Paul Gaultieri moesõul 2007. aastal.

4. Aerosmithi solist Steven Tyleri tütar ja Liv Tyleri õde Mia Tyler alustas pluss-suuruses modellindusega oma kahekümnendal eluaastal. Ta on figureerinud ajakirjas Seventeen ja Vogue ning olnud esindatud Wilhelmina modelliagentuuri poolt.

5. Willhelmina modelliagentuur on teiste pluss-suuruses modellide hulgas oma nimistusse võtnud ka "American Idolis" osalenud Joanne Borgella.