5. Hope Logan ja Wyatt Spencer

Seda paari kirjeldab armastus esimesest silmapilgust. Hope ja Wyatt kohtusid esmakordselt Forresteride majakese lähedal asuvas metsas, kui Hope läks värsket õhku hingama ning märkas end duši all värskentavat noormeest. Hope otsustas temast oma telefoniga paar pilti klõpsata ja minema joosta. Plehku pannud neiu komistas ja kaotas teadvuse, kuid Wyatti suudlus tõi ta taas meelemärkusele. Wyatt võttis oma õrna suudlusega Hope’i hingetuks ja noorte vahel tekkis koheselt säde. Paraku oli toona aga Hope kihlatud Liamiga ning lahti rullus totaalne suhete rägastik — Hope käis Liamiga, siis läksid nad lahku, siis käis ta Wyattiga, siis läks ta tagasi Liami juurde ning mingi hetk kohtus Hope mõlema mehega korraga. Lõpuks Hope ja Wyatt siiski abiellusid romantilisel laevareisil ja õige pea jäi naine ka lapseootele. Kahjuks sattus ta aga Quinniga suurde riidu, kukkus trepist alla ning rasedus katkes. Ta süüdistas õnnetuses Wyattit ja ei läinud just kaua, kui paar otsustas oma abielu lahutada.

4. Quinn Fuller ja Deacon Sharpe


Selle suhte algus oli kõike muud kui klassikaline. Deacon ja Quinn kohtusid ühel õhtul baaris, kui oma töökohast ilma jäänud Quinn otsustas oma mured pudeli põhja uputada. Deacon tahtis talle joogi välja teha, kuid naine eiras teda, kuni sai teada, et tegemist on Hope’i isaga. Ta taipas, et saab suhte abil aidata Wyattil abielluda Hope’iga…mitte just kõige õilsamad kavatsused. Alguses tahtis ta Deaconit küll ära kasutada, kuid lõpuks ta armus. Suhe võttis konarliku suuna, kui tänu Quinniga tülitsemisele Hope oma lapse kaotas, kuid lahku see neid ei viinud. Järgmiseks pandi nende armastus proovile siis, kui Deacon üritas aidata viinakuradi küüsi langenud Brooke’i ja Quinn muutus armukadetaks. Et näidata, kui väga ta Quinni armastab, palus Deacon tema kätt. Brooke ja Hope üritasid pulmi takistada, kuid paar abiellus sellest hoolitama…

3. Liam Spencer ja Steffy Forrester


Liami ja Steffy tekitasid armukolmnurga. Steffy tahtis Liamit, aga too oli suhtes tema kasuõe ja rivaali Hope'iga. Pärast tõususid ja mõõnasid said Liam ja Steffy lõpuks kokku ning abiellusid…kahel korral! Neil mõlemal on emotsionaalsed haavad, kuid mingil moel mängis see nende kasuks. Steffy elas varem pöörast ja muretut elu, kuid pärast rasedaks jäämist pidi ta maha rahunema. Liam oleks äärepealt Hope’iga abiellunud, ent ta sai vahetult enne pulmi teada tema rasedusest ja kosis hoopis Steffy ära. Steffy lapseootus katkes mootorrattaõnnetuse tõttu ning ta tundis seepärast nii suurt süüd, et lõhkus nende abielu. Steffy lahkus mõneks ajaks linnast ja kui ta tagasi tuli, kuulus Liami süda juba Ivyle. Steffy armastas teda jätkuvalt, kuid ei suutnud teda tagasi võita.

2. Eric “Rick” Forrester Jr. ja Maya Avant


Vangis istunud näitlejahakatisel polnud õrna aimugi, et Rick on Forrester. Kui mees võttis ta Forresteride butiiki tööle, tuli Ricki saladus ilmsiks ja Maya sai väga pahaseks. Ta palus vabandust ning algas suhe, mis kiirelt ka purunes. Rick abiellus seejärel Caroline’iga. Maya oli samal ajal kihlatud Carter’iga, kuid igatses jätkuvalt Ricki ja tema poolt pakutavat elustiili. Carter jättis samal põhjusel ka Maya maha ning naine otsustas uuesti Ricki jahtida. Lõpuks suutis ta Ricki südame endale varastada ja temaga abielluda.

1. Brooke Logan ja Ridge Forrester


Brooke ja Ridge kohtusid Forresteride peol, kus Brooke ettekandjana tööl oli. Ta tundis nägusa rikkuri vastu koheselt tõmmet, kuid Ridge oli kihlatud Caroline’iga ja Brooke David’iga. Thorne’il abil suutis Brooke mehe siiski ära võrgutada ja temast rasedaks jääda. Ridge palus tema kätt, kuid samal ajal olid tal jätkuvalt tunded ka Caroline’i vastu. Brooke’i rasedus paraku katkes ja kihlus sai kiire lõpu. Ridge naasis Caroline’i käte vahele, kuid lõpuks abiellus ta hoopis Taylor’iga, kes sünnitas talle kaksikud. Brooke asus semmima Deaconiga ning sünnitas talle tütre. Kui Taylor mõrvati, leidsid Brooke ja Ridge taas teineteist ja neile sündis poeg Ridge Junior. Nende mesinädalate ajal jätkas Brooke aga suhltemist Deaconiga ja abielu sai kiirelt kriipsu peale.