Kas Tallinnas peaks ikka toimuma seksuaalvähemuste paraad? Korraldajad andsid oma facebookilehel teada, et tänavu augustis leiab taas aset Tallinn Pride. Kõigile ei ole aga taoline rongkäik meeltmööda, varem on see kaasa toonud ka osalejate ja konservatiivselt meelestatud inimeste kokkupõrkeid. Saates debateerivad sel teemal reformierakondlane Yoko Alender ja Jaak Madison EKRE-st, kellelt uurib Mihkel Raud ka, kui kaugel on kooseluseaduse rakendusaktide riigikogus vastuvõtmine.

Kas "Eesti Laul" praegusel kujul on õigustatud? Tänavust võidulaulu "Verona" on tabanud juba enne Eurovisionile jõudmist kriitikanooled ja konkurssi süüdistatakse muuhulgas liigses popmuusikatööstuse produktide eelistamises teistsugusele muusikale. Mihkel Raud uurib, mida arvab sellest kõigest "Eesti Laulu" produtsent Mart Normet.

Veel intervjueerib Mihkel Raud noort koomikut Sander Õigust ning Eesti üht tuntumat räpparit Genkat ehk Henry Kõrvitsat ja Põhjamaade Hirmu, kes on koos moodustanud duo 12EEK Monkey.

Uues saaterubriigis astub stand-up’iga üles Sander Õigus.

Muusikat teevad seekord Põhja Konn ja 12 EEK Monkey, kes saate lõpus esitavad ka spetsiaalselt "Kolmeraudse" jaoks ettevalmistatud ühisnumbri.