REEDEL, 25. aprillil kell 14:00

"Märgalad" (Saksamaa, 2013)

2013. aasta üks julgemaid ja huvitavamaid noortefilme "Märgalad" räägib šokeeriva loo hügieenist ja teismeliseks olemise võludest ja valudest.

Kehavedelikest vallatud teismeline Helen peab end elavaks intiimhügieeni eksperimendiks. Pärast piinlikku raseerimisõnnetust satub neiu haiglasse, kus ta haigla koridorides aega parajaks tehes meenutab oma kulinaarseid eneserahulduseksperimente, räpase keha uimastavat lõhna ja kasutatud tampoonide vahetamist hullumeelse parima sõbranna Corinnaga. Samal ajal suudab ta oma räpase seksjutuga ära võluda nägusa meditsiinitöötaja ja mõelda sõjaplaani, kuidas viia oma vanemad taas kokku.

Nagu ka filmi peategelane, väljendab "Märgaalad" igasuguste reeglite suhtes totaalset vastumeelsust ja ülevoolavat mängulisust, tehes sellest filmist teekonna, mis on üheti lõbus, kuid samas ka täiesti nilbe.

LAUPÄEVAL, 26. aprillil kell 12:00

"Sõbrad: Naki koletiste saarelt" (Jaapan, 2011)

Eestikeelse dublaažiga perefilm!

Kaugel avamerel asub salajane saar, kuhu ükski inimene ei julge oma jalga tõsta, sest sellel elavat kohutavad koletised. Tegelikult pesitsevad Koletiste saarel aga sõbralikud ja inimkartlikud elukad. Ühel päeval satub saarele väike poiss Kotake, tehes saareelanikud ja eriti nende üksildase 260-aastase deemoni Naki väga ärevaks. Ometi saavad Kotakest ja Nakist sellised sõbrad, et nad on valmis teineteise eest tulest ja veest läbi minema.