"Kuna sel puhul on keskmes tüdrukud, siis noorte naiste mured ja probleemid ja suureks sirgumine käib teistmoodi kui poistel, seega on oodata uusi põnevaid teemasid," lubab Tuuli Roosmaa. "Oleme õppinud, et näitekooli mittejõudnud noortest inimestest saab vahvad ühikarotid, seega jätkame!"

Oma tegelikust iseloomust tegelased siiski väga palju kõrvale ei kaldu, paar radikaalset muutust siiski toimub. "No Rosanna näeb küll väga teistsugune välja kui päriselus, aga üldiselt teised on küll pigem enda moodi," räägib produtsent. "Kui tegeleda näitlejatega, kes pole näitlemist õppinud, sis tuleb kasuks see, kui panna inimese isikuomadused rolli juures maksimaalselt tööle, see on hea trikk," avaldab ta.

Tuuli lisab ka juurde, et nii noorukesel superstaaril Rosannal kui ka teistel hakkajatel ühikarottidel tuleb näitlemine väga hästi välja ning medtöötajatest ja arstiteadusest saab inspiratsiooni ka saatemeeskond. "Tehes tööd selle kooli jaoks, tekkis endal ka tunne, et peaks ühe ameti lisaks õppima," naerab Roosmaa.