Teist suve TV3 uudistesaate vaatajaid rõõmustav “Murrame tööd!” tunnustab tänavugi kõiki neid inimesi, kes suvisest puhkeperioodist hoolimata tublilt tööd teevad.

“Murrame tööd!” lood tutvustavad nii inimest kui tema ametit põneva nurga alt, teatas Delfile telekanali pressiesindaja.

“Sedapuhku püüame lisaks “tavalisest eestlasest” töömurdjatele üles leida ka võõramaalased, kes Eestis kanda kinnitanud, meie keele ja kultuuriga sõbraks saanud ning siin põnevatel ametikohtadel tegutsevad,” rääkis TV3 uudistejuht Märt Treier.

Projekti koostööpartner on internetiportaal Delfi, kus kõigi eetris tuttavaks saanud inimeste seast saab igal nädalal valida oma lemmiku.

Augusti alguseks selgub töömurdjate TOP10 ning vaatajad saavad valida oma lemmiku, kellele kuulub lõõgastav puhkusepakett Viimsi SPA-s.

Suurepäraste ametimeeste-naiste leidmiseks ootavad “Seitsmesed uudised” vihjeid ja ettepanekuid meiliaadressil: uudised@tv3.ee; helistada võib ka telefonile 6 012 613. Lisainfot saab TV3 kodulehelt www.tv3.ee ning Delfist aadressil www.delfi.ee.

Mullu jõudsid “Murrame tööd!” finalistide hulka näiteks kauplusauto juht, surnumatja, autovaruosade müüja, raudteelane, sotsiaaltöötaja jt. Delfis toimunud finaalhääletuse tulemusel sai vaatajalemmikuks korstnapühkija Tiit Mäekivi, keda lisaks “Töömurdja“ — tiitlile ja üllatusmeenele premeeriti ka puhkusepaketiga Viimsi SPA-s, kus meest ootasid massaaž, aurusaun ning meresoola- ja meremudaprotseduurid.

“Murrame tööd!” kestab terve juulikuu.