TV3 juht Priit Leito ütles Publikule, et jõulud on traditsioonide aeg. “"Üksinda kodus” on üks selline jõulufilm mis ei aegu — esimene osa tehti 1990. aastal ja Macaulay Culkin on nüüdseks peaaegu habemega vanamees, kuid siiani pole suudetud sellele filmile konkurenti toota," kommenteerib Leito.

Priit räägib, käsi südamel, et inimesed helistavad juba detsembri alguses ja küsivad, kas sel aastal "Üksinda kodus" ikka tuleb. "Ning vastus on — tuleb, sama kindlalt nagu jõulud!"

TV3 programm jõulude ajal on aga mitmekesisem kui ainult tuntud vanad “jõulufilmid”. Eetrisse lähevad kaks spetsiaalselt jõuludeks salvestatud kontserti: Ines — 10 aastat loomingut ning Rapla kirikus toimunud jõulukontsert, kus esinevad Lenna Kuurmaa, Ott Lepland ning Tallinna Poistekoor Lydia Rahula juhatusel.

Leito lisab, et eetrisse läheb ka mitmeid tele-esilinastusi. Nii näeb TV3-s kogupere animafilme “Mesilase film”, “Niko — lenduri poeg”, „Wallace ja Gromit: Libaküüliku needus“ ning “Disney imeline maailm: Narnia kroonikad: prints Caspian”.