"Naabrist parema" 9. hooajal televaatajate hääletuse tulemusel teisele kohale jõudnud Tanel Aruoja on nüüd asunud saate produtsenti Jaanus Saart aga lubatud summade maksmata jätmises ja osalistelt produktsiooni jaoks raha välja meelitamises.

Taneli sõnul sai alguse sellest, kui ta oma abikaasa Triinuga otsustas saates remonditud korteri siiski ära osta, vahendab Menu. Pangast võeti laenu ja raha vahendati läbi Jaanus Saare korteri sisustuse andnud firmadele.

Kui Eesti juhtiv sisustuskaubamaja sai teada, et Aruojad soovivad korterit osta, otsustati korteri sisustuse osas teha 15-protsendiline allahindlus, ent Saar esitas Aruojadele mööbli eest arve, mis oli sadu eurosid suurem kui summa, mis ta ise mööbliettevõttele maksis. Produtsent lubanud algselt vahe kinni maksta, kuid seda ta siiski ei teinud.

Saar selgitas Menule, et oli teadlik mööblifirma allahindlusest, aga otsustas, et Aruojadele tema allahindlust ei tee ning ütles, et nende etteheidete taga on lihtsalt pettumus sellest, et nad ei võitnud.