Just tänast „Suviste Seitsmeste“ saadet juhib Ingrid Teesalu esimest korda, astudes uude ametisse väga positiivsete tunnetega. „Väike närv on sees, kuid püüan mõelda, et see käib asja juurde. Üldiselt tunnen end hästi ja seda tänu parimatele eeskujudele Sirje Eesmaale, Mart Mardisalule ja Marek Lindmaale, kes kõik on mulle ankruametisse asumise eel nõu ja jõuga abiks olnud,“ selgitab Teesalu. Ingrid Teesalul on hea meel, et „Seitsmestes uudistes“ töötatud kahe aasta jooksul on tal olnud võimalus kolleegidelt palju õppida, silmaringi laiendada ja ka enesekindlust koguda.

25aastane Ingrid Teesalu on lõpetanud Balti Filmi- ja Meediakooli, töötanud ERR ingliskeelses uudistetoimetuses ning TV3 välisuudiste toimetaja ja ilmateadustajana. Teesalu sõnul on teletöö tõeliselt paeluv ja arendav: „Üks pool on kaamera ees teksti edastada, teine aga kogu tehniline külg, mis mind väga haarab, näiteks lugude toimetamine ja monteerimine, kuid samuti vajadus pidevalt toimuvate muutuste tuules ise muutuda.“

Ingrid Teesalu teeb tänase päeva sündmustest kokkuvõtte kell seitse algavates „Suvistes Seitsmestes“, mis jõuavad TV3 otse-eetrisse Tallinna vanalinnast Paksu Margareeta katuselt. „Suviste Seitsmeste“ saatejuhte on nüüdsest kokku neli: Sirje Eesmaa, Mart Mardisalu, Marek Lindmaa ja Ingrid Teesalu.