“Ma pidin kreepsu saama, see oli nii õudne, see oli nagu üks pikk lõputu reklaamijada. Seal reklaamiti Audit, kellasid, Van Cleefi briljantsõrmust, moodi. See oli algusest lõpuni üks õudne reklaam! Muidugi ka Euronicsi vibraatorid ja kõik sellised vidinad olid seal esindatud,” oli naine pahane, et publikule näidatakse tunni ja 45 minuti jooksul pidevalt erinevaid tooteid.

"Ma ei usu, et normaalsed naised seda filmi vaatavad. Kui see esimene osa oli juba selline, et oli ja ei olnud ka ja kõige kehvem ka ei olnud, siis see viimane oli päris õudne," leidis Saagim, et see õudus lõpuks läbi on.

"Ma arvan, et see on selline printsesside unelm, et ongi selline noor ilus rikas mees, kes sõidutab sind lennukite, helikopterite, autodega, kingib sulle briljante, ostab sulle ilusaid riideid ja sina oled selline tuhkatriinu, kes millestki aru ei saa ja ütleb, et ma tahan ka tööd teha ja keegi olla. See on selline 12- kuni 13-aastase väga rikkas või lihtsalt väga stabiilses perekonnas üles kasvanud tütarlapse unenägu," mõtiskles Saagim, kes üldse selliseid ideid genereeriks.