Kella kahe paiku öösel, kui saade käima läks, ei tervitanud televaatajaid kaks naissaatejuhti, vaid mitmed tühjad alkoholipudelid ning magava inimese tagumik. Magajaks oli saatejuht Carmen, keda kõikide televaatajate ees äratas üles tema kaastööline Eeva, keda purjutaja une rikkumise eest krõbedate väljenditega kostitas.

Carmen sõnas "Reporterile", et otse-eetris magamine ja tüli oli näitemäng ning stuudios mingit joomingut ei olnud: "See oli teadlikult tehtud vemp ja tegelikult pole keegi seal alkoholi pruukinud."

"Jägermeisteri pitsi sees oli Coca-Cola. Nagu sa nägid, oli seal mul üks Coca-Cola pudel," rääkis Carmen, kes peale pikka üles ajamist laualt Jägermeistri pitsi haaras ning kõikide televaatajate ees selle klõmaki alla neelas.

"Mul oli idee, et teeks triki inimestele, et Carmen oleks nagu eelnevalt pidu pannud, nagu tal oleks just olnud palgapäev. See oli taotluslik, et panna inimesi mõtlema, kas tasub ikka kõike uskuda, mida meedias näha," seletas saatejuht.

Saate produtsent Madis Sütt kinnitab Carmeni öeldut: "Tegu oli lavastusega, mille idee andis saatejuht Carmen. Püüame oma vaatajaid ikka aeg-ajalt üllatada ja tundub, et seekord said saatejuhid ülesandega hästi hakkama. Reaktsioon toimunule oli tormiline."

"Ekraanil olnud tühjad purgid on praeguseks tagasi taarakotis, kus nad olid ka enne saadet juba nädalaid tühjalt seisnud," kinnitab mees.

Videot aasta tele-etendusest. Päris usutav, kas pole?