Hea lugeja, panime kokku viis "Võsareporteri" tippteost ning palun anna meile teada, milline "Võsareporteri" kangelane on olnud sinu lemmik ja miks!

1. Õed Puugid, kitukas Fatme, naabripoiss Pudi ja panomees Pauno olid kõik asjaosalised "Võsareporteri" ühes tuntumas videoreportaažis Saarepeedist, kus Fatme süüdistas muidu Saaremaalt pärit kaksikõdesid ühemehepidamises.

2. Ehituskauboid ja kaksikud Tiit ja Teet on Eesti rahva mällu sööbinud kui lõputult koomilised sullerlusele kalduvad vennad, kes nii mõnelgi väidetavalt naha üle kõrvade tõmbasid.

3. Isa soovitusel haamriga pähe. No kes ei mäletaks seda härrasmeest, kes Tallinna kesklinnas võõrale inimesele lihtsalt haamriga lagipähe lajatas. Mida ta Peeter Võsale omal ajal pajatas, vaata videost!

4. Hurmur Jõgevalt, 38-aastane Koit kurtis "Võsareporterile", et tema tsölibaat on kestnud liiga kaua. Nõndaks sõitiski saatemeeskond mehele külla ning ulastas abistava mikrofoni.

5. "Pornoseeniorid" väikeses ja vaikses Väätsa alevis tüütasid teisi majaelanikke. Paljalt mööda koridori ringi silkavad vanurid häirisid oma naabreid nõnda palju, et pidid "Võsareporteri" kohale kutsuma.