Et küla põngerjatega võimalikult palju koos olla, tegeleb Tiina kodukaitsega ning viib tihti lapsi ööseks metsa talvituma. Koos tehakse lõkkel toitu ja vestetakse jutte.

Tiina on alati rõõmsameelne ning ei kohku ühestki ettevõtmisest tagasi. Sellepärast on ta ka külaseltsis hinnatud naine. Söögitegemisest meeldib Tiina üle kõige valmistada lihtsaid ja maitsvaid roogi. Toit ei pea tema poolest olema gurmee, aga hästi kõhtu täitma.

Lisaks on Tiina loomaarmastaja – tal on kodus mitu kassi ja koera. Kuigi loomad ei pruugi alati teda armastada, ka saates mängib üks neist talle korraliku vingerpussi!

Punkte teenis Tiina kokku 38.

Vaata Tiina retsepte ja proovi neid ilma kassi "abita" teha:

I EELROOG

Lehttaigna korvikesed salatiga
 
500 g lehttainast 
200 g viinamarju
100 g taist sinki
100 g riivitud juustu
200 g majoneesi

Lehttaignast küpseta korvikesed. Suures kausis sega omavahel viinamarjad, tükeldatud sink, riivjuust ja majonees. Klopi segu hästi läbi ja pane korvikeste sisse. Serveeri kohe.

II EELROOG

Püreesupp
 
200 g mugulsibulat
500 g kartuleid
300 g porgandeid
200 g rõõska koort
200 g kalafileed
Soola, pipart, suhkrut
Rohelist tilli

Keeda porgand, kartulid ja sibul tasasel tulel pehmeks ning püreesta. Lisa juurde rõõsk koor ja kalafilee. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga ning keeda, kuni kala on pehme. Lisa kaunistuseks rohelist tilli.

PEAROOG

Küpsetatud kanafilee

500 g kanafileed
200 g sinihallitusjuustu
Purk konservvirsikuid
200 g taluvõid
1 hiina kapsas
Kirsstomateid
Viinamarju
Apelsini

Pann määrida eelnevalt võiga, lõigata filee pooleks ja maitsestada broilerimaitseainega. Aseta kanafilee peale hallitusjuust, virsikud ja või kuubikud. Keera kana kokku ja aseta pannile peale või tükid. Kõrvale valmista salat hiina kapsast, tomatitest, viinamarjades, apelsinist ja oliivõlist.

MAGUSTOIT

Jogurtikook

1 suur biskviitpõhi
500 g jogurtit
1 pakk vahukoort
1 pakk želatiini

Biskviidipõhja peale aseta jogurtist, vahtu aetud vahukoorest ning želatiinist valmistatud segu. Kaunista purustatud tiramisuküpsise puruga ning aseta külmkappi tarduma. Kaunista enne serveerimist vahukoorejuttidega.