Kogenud ajakirjaniku ning poliitikuna ei ole Juhan kindlasti üldse mitte suu peale kukkunud, sest jutusoonele sattudes võikski ta rääkima jääda.

Vaata, mida pakkus Juhan kolleegidele söögiks:

1. eelroog
Tuura ruut

-tuur
-leib
-till
-kitsequiche

Leib kergelt praadida mõlemalt poolt ning seejärel määrida kokku kitsequiche’ga. Peale asetada tuur ning kaunistada tilliga.

2. eelroog
Kodumaine kitsejuust sametpadjal

-balsamico
-mesi
-kitsejuust
-salat
-tomat

Balsamico ning mesi segada pannil madalal temperatuuril ühtlaseks kastmeks. Kisejuustust lõigata paari sentimeetri paksused rattad ning kegelt kastmes glasuurida. Valmistada taldrikule salatipadi, millele asetada kergelt kastmesse kastetud juustuketas. Kaunistada värskete köögiviljadega.

Pearoog
Merehulgus runntuhliga

-räim
-värsked kartulid
-suvikõrvits
-jahu
-kitsejuust

Värsked väikesed kartulid keeta koos koortega kerges soolvees. Suvikõrvits puhastada seemnetest ning lõikuda suupärasteks tükkideks. Räim puhastada, katta jahuga ning praadida. Puistata peale riivitud kitsejuustu ning suvikõrvitsa segu. Asetada peale teine räim. Soovi kõrval valmistada juurde salat.

Magustoit
Lapsepõlve maius

-vahukoor
-matsestamata jogurt
-suhkur
-värsked marjad

Segada kokku maitsestamata jogurt ja vahustamata vahukoor ning lisada suhkur. Kaunistada värskete marjadega.