Vaata, kuidas iseloomustavad Sveni aga teistele poliitikutele pakutud toidud:

Esimene eelroog:

Traditsiooniline gazpacho

Paar lõiku saiasisu
Üks küüslauguküüs
Sortsuke vett
Paar tomatit
Üks sibul
Pool punast paprikat
Pool rohelist paprikat
Pool kurki
Veidi oliiviõli
Purustatud musta pipart
Petersellilehti
Röstsaia

Leota saiasisu vees pehmeks, sega juurde peeneks uhmerdatud küüslauk. Tükelda tomatid, sibulad, paprika, kurk. Purusta köögiviljad saumikseriga. Lisa saiapudi küüslauguga ja lusikatäis õli. Sega saumikseriga ühtlaseks püreeks. Aja supp läbi sõela. Maitsesta pipra ja peenestatud petersellilehtedega. Aseta külmkappi maitsestuma. Serveeri koos röstitud saiaga.

Teine eelroog:

Kreekapärane salat

Hiina kapsas
Tomatid
Kurk
Purk kivideta rohelisi oliive
Purk fetajuustu kuubikuid õlis maitserohelisega

Rebi hiina kapsas parajateks tükkideks, tükelda tomatid ja kurgid, lõika oliivid pikuti pooleks ja sega kõik kokku. Lisa fetajuust ja parajalt maitserohelisega õli. Sega salatiks, lase maitsestuda, serveeri.

Pearoog:

Seafilee veini-juustukastmes

Paar tükki sea sisefileed
Soola
Teravat sinepit
Teriyaki kastet
Mõned porgandid
Sparglit
Pool klaasi kuiva valget veini
Sinihallitusjuustu
Tükk võid
Musta pipart
Peterselli
35-protsendilist rõõska koort

Tee seafileele otsast sisselõige ja täida see terve kooritud porgandiga. Hõõru liha soola ja purustatud musta pipraga, seejärel sinepiga. Aseta küpsetuspaberiga kaetud vormi ja küpseta madalamal temperatuuri (180 kraadi) ca 1 tund. 10 minutit enne ahjust välja võtmist määri liha teriyaki kastmega.
Auruta ülejäänud porgandid ja spargel aurupotis parajalt pehmeks.
Kaste:
Hõõru hallitusjuust koos mageda võiga pehmeks. Aja valge vein kastrulis keema. Lisa veidi musta pipart. Keeda, kuni veini kogus on poole võrra vähenenud. Lisa rõõsk koor ja keeda, kuni segu on veel poole võrra vähenenud. Lisa hallitusjuust ja või. Sega kuni juust on lahustunud. Võta tulelt ja sega hulka peenestatud petersell.
Lõika seafilee viiludeks. Serveeri kastmega üle valatult, kõrval porgandid ja sparglid.

Magustoit:

Kodujuustu-riivleivavaht pisikese pohlaga

Vahukoor
Suhkur
Maitsestamata jogurt
Kodujuust
Sinihallitusjuust
Riivleib
Või
Mesi
(Sügavkülmutatud) pohlad

Rösti pannil riivleib võiga, lisa veidi mett. Haki kahvliga, et ei läheks liigselt tükki.
Sega kodujuust ja sinihallitusjuust ning hõõru ühtlaseks massiks. Vahusta koor, maitsesta suhkruga. Lisa veidi jogurtit. Sega hulka kodujuust ja sinihallitusjuust ja vahusta mikseriga. Lisa riivleib ja pohlad ja sega ühtlaseks. Aseta portsjonid magustoidukausikestesse ja pane mõneks tunniks külmkappi. Serveeri.