I eelroog
Seidla veski jahust küpsetatud leib + singirullid ja ürdivõi

Leiva valmistab minu ema. Retseptiks kommenteeris ta nii: juuretis,
rukkijahu, kerkib eeltaignana. Pärast kerkimist rukkijahu juurde ja sõtkuda.
Lisada sool, fariinisuhkur ja päevalilleseemned.
Singirullide vana hea tuntud retsept: riivjuust+küüslauk+majonees mähkida
singi sisse.
Ürdivõi retsept:
200 g võid, 8 päikesekuivatatud tomatit (kuivatatud või õlis), 2
küüslauguküünt, soola ja musta pipart
Haki päikesekuivatatud tomatid ja purusta küüslauguküüned. Sega toasooja
võiga ja maitsesta soola ning musta pipraga.

II eelroog
Sibula-singipirukas

Põhi
100 g võid
50 g (1dl) riivitud juustu
½ dl vahukoort
2 ½ dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit

Täidis:
mõned sibulad
pakk tükeldatud sinki
erinevad maitseained
150 g riivitud juustu
1 ½ dl vahukoort
3 muna

Põhjakoostisosad mätserdada kokku, suruda vormi põhja, sibulad-sink õrnalt
kuumutada, visata põhja peale, muud koostisosad segada ja kallata peale. Ahju
200 kraadi juures 30 minti.

Pearoog
Kartulipuder koorekastmes kana ja seentega, Korea salat

Koostisosad: kartulid, piim, vahukoor, šampinjonid, kanafilee.
Korea salat - riivitud porgand, või, äädikas, sidrun, maitseained.
Pruunistada kana ja seened, lisada maitseaineid, peale vahukoor ja lasta
õrnalt podiseda.
Kartulid keeta, tampida puruks, lisada keedetud piim ja püreestada.
Korea salat - riivitud porgand kuumutada võiga, lisada äädikas, sidrun,
maitseained.

Magustoit
Vilma ahjukook jäätisega

Koostisosad: Vilma juubeli tordipulber, või, kohupiim, hapukoor,
vaniljesuhkur, jahu, pohlad, 2 muna. Jäätis.
Sulatada või, segada tordipulbriga. 2/3 purutaignast suruda vormi põhja,
peale pohlad. Ülejäänud koostisosad mikserdada vahuseks, kallata marjadele.
Kõige peale ülejäänud 1/3 purutaignast. Ahju üheks tunniks 175 kraadiga. Kui
kook on veidi tahenenud, aga endisel soe, siis visata peale jäätiselõik
sulama ning kohe serveerida.