"Oleme oma perekonnaga mõlema saate väga suured fännid! Nüüd on telekanalid toppinud need saated samale päevale ja veel täpselt samale kellaajale, täiesti võimatu on mõlemaid vaadata. Isegi reklaamipausid on samal ajal! Kas tõesti on telekanalite ahnus nii suur, et on vaja mõlemad toredad peresaated samale ajale panna?" kirjutas Publikule üks murelik lugeja.

TV3 turundusspetsialist Kadi Poll vastas Publikule, et eetriaja muutus tulenes superstarisaate lisanudmisest pühapäeva. "Pühapäeviti on nüüd talendishow „Eesti otsib superstaari“, sellepärast on tõstetud „Suure tähe väike täht“ neljapäeva."

Kanal 2 esindaja sõnas Publikule, et saateid kavasse planeerides ei tea telekanalid, millisesse päeva või kellaaega konkurent oma saated paneb.

"Isegi kui kaks telekanalit tahaksid oma plaane kooskõlastada, poleks see võimalik, sest see läheks vastuollu kartellikokkuleppeid keelava seadusega. Teisalt on see ju suurepärane, kui televaatajal on palju valikuvõimalusi. Kui kaks lemmiksaadet on juhtumisi eetris ühel ja samal ajal, siis saab ju ühte neist vaadata otse ja teist kordusena," kommenteeris Kanal 2.

"Väikesed hiiglased" alustas eile oma teist hooaega. Lapsed üle terve Eesti — andekad lauljad, tantsijad ja säravad minitalendid — hakkasid taas publikut vaimustama ning naerutama. Seekord on võistkondade kapteniteks Daniel Levi Viinalass, Ott Lepland, Getter Jaani, Hanna Martinson ja Mart Müürisepp. Uued tuuled on ka kohtunike koosseisus, kus Evelin Võigemasti ja Jüri Naela kõrval võttis koha sisse Tanel Padar.

Teist hooaeg järjest jõudis eetrisse ka TV3 “Suure tähe väike täht”. Märt Avandi ja Ott Sepp võtavad ka sel kevadel ette vaatajaid võlunud südamliku telemängu, kus võistlejateks on armastatud Eesti staarid. Kuid et asi oleks täiesti pöörane, kutsutakse appi oma väikesed järeltulijad, sest teada ju, et lapsesuu ei valeta! Staaride kodune elu laotatakse ausalt ja armutult televaatajate ette laiali. Uuendusena näevad televaatajad tänavu mängimas ka suurte tähtede väikeseid õdesid ja vendasid.