Vahur Kersna üllatas televaatajat, kui asus intervjuu alguses hoopis enda Riigikogu liikmest abikaasa Liina Kersna tegemistest rääkima. Teemade sidumiseks kasutas ta väidet, et kuna Evelin on tugev naine, siis on oluline rääkida ka tema abikaasa tegevusest Riigikogus koduvägivalla vastu võitlemisel.

"Tegelik põhjus on see, et minu kallis abikaasa on neli aastat parlamendiliikmena võidelnud lähisuhte vägivalla ohvrite eest ja selle vägivalla vastu. Ma olen selles infoväljas sees olnud ja võin öelda, et see ränderaamistik on teise-kolmanda-neljanda järgu teema. Tegelikult on Eesti kõige olulisem teema on see, et kolmandik meie peredest on see, kus reaalselt toimub vägivald, mida näevad lapsed. Kolmandikus peredes on mehed pahad oma naiste vastu."

Edasi keskendus intervjuu saate tutvustamisele. Vahuri sõnul on Evelin käinud läbi paksust ja vedelast. "Temas kehastub mitmeid Eesti naisele iseloomulikke jooni nagu töökus, loomingulisus, jonnakus, kangus ja ta on olnud eeskuju. Ta on olnud tähelepanu valguskiirtes pikemalt kui ükski teine Eesti naine. Tema järgi on joondutud. Tema peale on lastud õhku välja. Ta on täitnud sellist rolli, mida ükski naine ei ole teinud."

Kersna jaoks on Evelini saatust huvitav jälgida, see on telemehe arvates õpetlik ja väga tähtis.

Kersna sõnas, et Evelin Ilvesest kui fenomenist ei ole olnud korraliku käsitlust.

"Minu arvates räägib ta selles saates esimest korda eriti avatult. Eriti ausalt, eriti selgelt ja ka eriti huvitavalt."

"Kui sa oled elanud sellist elu, siis see koguneb kõik sinu sisse ja ühelt hetkel inimene tahab seda kuidagi vormistada või välja öelda. Ma arvan, et temal oli ka see soov. Nüüd lõpuks on aeg küps. Nüüd lõpuks ta vaatab selja taha ja ütleb, et jah, 50 aastat on elatud ja selline oli minu elu."

Kersna tunnistas, et Evelin usaldab seda ja nende koostöö on sujunud väga hästi. Samuti käsitletakse saates Kroonika poolt avaldatud saatuslikku suudlust Komeedi terrassil.

"See intervjuu, mille me tegime, selle pikkus oli 5 tundi ja selleks hetkeks, kui me jõudsime terassile, ta oli ennast soojaks rääkinud. Ta räägib minu arvates väga targalt, väga küpselt, väga läbimõeldult sellest. Väga siiralt ja ausalt."

"Sa pead vaatama seda saadet poolteist tundi, et jõuda sinnani välja ja mõista, mis seal taga tegelikult on. See saade ei ole väga lammastele. See on nendele, kellel on aega ja huvi jälgida inimest. Elada kaasa tema saatusele ja püüda teda mõista, miks mõned asjad lähevad nii nagu nad lähevad. Ja võrrelda enda eludega. Telesaatel ongi mõtet siis, kui ta paneb sind mõtlema enda elule, otsustele, valikutele ja ka tulevikutele."