1990ndate alguses saabub panka Toomas, kes teeb peadpööritavat karjääri. Koos pangajuhtide Ülle ning Kaljuga rühitakse läbi majanduskriiside edasi suurema eesmärgi poole. Ent paratamatult tekivad konfliktid konkurentidega, tööpinge murendab inimsuhteid ning kõik tegelased on silmitsi oluliste valikutega.

“"Pank" on ette valmistatud üle kahe aasta. Sellesse on oma aega ja energiat panustanud mitusada inimest ning paljud Eesti ettevõtted, kelleta sellemahulist projekti ellu ei oleks saanud viia,” rõhutas seriaal "Pank" produtsent Paul Aguraiuja. Ta lisas, et seriaali "Pank" suurtoetaja on AS Olerex, kelle tugi on seriaali valmimisel olnud väga oluline.

Seriaali produtsent lisas, et ettevõte põhineb 100% Eesti kapitalil ning Olerexi teenitud kasum jääb Eestisse, kusjuures suures ulatuses reinvesteeritakse meie kõigi mugavama tuleviku hüvanguks. AS Olerexi toetus seriaalile "Pank" on panus ning kingitus EV100 ürituste ja sündmuste seeriasse ning tugi Eesti kultuurile ja ühisele mälule.

Seriaal "Pank" valmiski EV100 puhul ning jõuab ETV eetrisse alates 18. oktoobrist igal neljapäeval. Lisaks ETVle on sarja näitamisõigused soetanud juba ka Soome YLE ning Läti Riiklik Televisioon. Seriaali režissöörid on Jan Erik Nõgisto, Rainer Sarnet, Juhan Ulfsak ning Marianne Kõrver, peaosades Sergo Vares, Evelin Võigemast, Gert Raudsep, Priit Võigemast ja Andres Dvinjaninov. Operaatorid on Meelis Veeremets ja Ants Martin Vahur, monteerijad Hendrik Mägar ja Jaak Ollino jr, helilooja Sten Šeripov. Seriaali autorid on Eero Epner ja Tarmo Jüristo, produtsent Paul Aguraiuja.