Võtteperiood kestab Brigittel päris pikalt. Kaamerate ees tuleb oma elu parimas vormis olla 21. kuni 30. juunini. Armastatud filmisarja kulminatsioon "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" jõuab kinodesse 2019. aasta jaanuaris!

“Kui ma sain e-maili, mille pealkiri oli "Klassikokkutulek", siis olin väga meelitatud. Olin kohe nõus pakutava rolliga. Ma ei ole ju mingi näitleja, millega ma selle pakkumise küll välja teenisin, mõtlesin endamisi," sõnas Brigitte Delfile. "Täpsemat rolli sisu ma avaldada ei tohi, aga võin öelda nii palju, et olen üks olulisimatest kõrvalrollidest. Ootan juba väga, et saaks Genka, Malmsteni ja Agoga koos töötada. Peaasi, et nalja saab ja veidike vaheldust raadiotööle," lisas ta lõbusalt.

Valmiva filmi põhitegevustik leiab sel korral aset Ida-Virumaal ning režissöör René Vilbre sõnul langetati otsus lihtsalt: “Seal on paganama ilusad võttekohad. Oleme käinud kolm korda Peipsi ümber luusimas, paika panemas ja vaatamas. Võtted toimuvad Kauksi rannas, Illuka mõisas, Ida-Virumaa pankranniku ääres — ta on lihtsalt nii fantastiline võttekoht ja seal on suisa lust seda filmi võtta.”

Kui esimesed kaks filmi keskendusid Genka ja Mait Malmsteni karakteritele, siis nüüd on aeg Ago Andersonil särada ning Vilbre lubab vaatajaid üllatada: “Ta ei olegi selline, keda me alguses arvasime.”