Saates oli käimas duellivoor, kus kohtunikud - lauljatar Jennifer Lopez, muusik Ne-Yo ning võistlustantsija Derek Hough, pidid valima Eesti duo või Elektro Botzi trio vahel.

Alisa ja Joseph tegid tantsu kohtuniku Ne-Yo hittloo "One in a Million" järgi, mis pani laulja kohemaid muigama. Jennifer Lopez küsis Alisa ja Josephi käest, kui palju nad kardavad Elektro Botzi triot, mille peale vastas mees humoorikalt: "Džentelmen ei saa karta kolme last."

Juba see kommentaar meeldis žüriile ning sealt edasi tuli ainult kiidusõnu. "Loo jutustamine oli suurepärane, ma leidsin ennast teie etteastesse uppumas" ütles Hough. Kuigi Ne-Yo'le meeldis kava väga, jäi tema arvates duol natukene eripärast puudu. "Te oleksite võinud valida parema loo, mille järgi tantsida," ütles naljatledes laulja oma hittloo kohta.

Alisa ja Joseph alistasid Elektro Botzi trio ning on saanud edasi juba järgmisesse vooru!

Nende viimast tantsu on vaadatud Instagramis juba peaaegu 10 miljonit korda ja Facebookis üle miljoni.

Alisa rääkis Kroonikale, et saates osalemine polnud tegelikkuses nende idee. "World of Dance" produktsioon leidis paari läbi sotsiaalmeedia, helistas ja pakkus castingul osaleda!

Samuti rääkis naine, et neil on väga suur au selliste kohtunikute ees esineda ja nii suurel tantsu-showl. Kuigi väike närv oli esimest korda kindlasti olemas, tundis Alisa end Josephi abiga palju kindlamalt.