1. Amy Winehouse
2011. aastal suri äärmiselt andekas Briti lauljanna ja laulukirjutaja Amy Winehouse narkootikumide üledoosi tõttu, olles vaid 27-aastane. Naine käis küll korduvalt võõrutusravil, kuid alkohol ja narkootikumid tulid tema ellu korduvalt tagasi.

2. Whitney Houston
Whitney langes narkootikumide küüsi oma tolleaegse abikaasa Bobby Browni tõttu.

3. Matthew Perry
Perryt teab laiem üldsus eelkõige tema rolli tõttu telesarjas “Sõbrad”. Perryl endal oli aastaid probleeme alkoholi ja narkootikumidega, kuid seejärel sai mees halbadest harjumustest võitu ja võitleb nüüd hoopis mõnuainete vastu, olles ise aktivist ja teavitades teisi narkootikumide kahjulikkusest.

4. Mischa Barton
Barton vaevles narkootikumide, alkoholi ja pidutsemise küüsis aastaid.

5. Steven Tyler
Mõned võtavad lauset “sex, drugs, and rock ‘n’ roll” liialt tõsiselt nagu seda tegi näiteks Aerosmithi solist Steven Tyler. Nüüd räägib ta avalikult sellest, et kasutas erinevaid narkootikume. Mehe sõnul hakkas ta mõnuaineid kasutama, kui oli vaid 16-aastane. Aja jooksul proovis Tyler igasuguseid narkootikume.

6. Amanda Bynes
Bynesi terendas äärmiselt lubav karjäär. Naine langes aga narkootikumide küüsi ja seeläbi tekkisid tal ka erinevad vaimsed häired.

7. Tara Reed
1990ndatel peeti Tara Reedi üheks kõige ilusamaks naiseks maailmas. Ta sai meeletult kuulsaks, kuid võib-olla osutus liigne tähelepane üle jõu käivaks ja Reed hakkas kasutama narkootikume ja tarbima alkoholi. See mõjus laastavalt tema vaimsele ja füüsilsele tervisele.

8. Courtney Love
Tuntud bändi Hole solist ja varalahkunud Kurt Cobaini abikaasa Courtney Love on aastaid olnud alkoholi ja retseptiravimite küüsis. Kunagi oli naine äärmiselt edukas, kuid siis said mõnuained temast võitu ja üks skandaal järgnes teisele. Kuigi Love on enda sõnul nüüd mõnuainetest võõrdunud, siis fotode järgi on näha, et need on jätnud oma jälje.

9. Lindsay Lohan
Kes poleks näinud filmi “Nagu kaks tilka vett”, mille peaosas mängis tollal pisike ja armas Lindsay Lohan. Naine sai tuntuks ja tema rolle armastati. Kahjuks tulid tema ellu ka narkootikumid ja alkohol ning sellega algas allakäigutee.

10. Charlie Sheen
Kuigi Sheen oli kunagi edukas näitleja ja sai oma rollidega hästi hakkama, siis rohke alkohol ja narkootikumid muutsid mehe käitumist kõvasti halvemaks. Isegi nii palju, et ta vallandati sarjast “Kaks ja pool meest”.