Juba 1. jaanuari hommik Kanal 2s algab pühademeeleolus: kell 10:40 alustab kultus-animafilm „Oota sa!“ maraton. Päeva peale jõuavad eetrisse ka menukomöödia „Mr Beani puhkus“, erisaade „Unustamatu 2014“ ja Tõnis Mägi juubelikontsert.

Kell 19 näitab Kanal 2 traditsioonilist 1. jaanuari erisaadet “Mida toob aasta 2015?”, mis annab oma valdkonna asjatundjate abiga aimu, mis meid järgmisel aastal ees ootab.

Tulekul on igati põnev aasta: märtsis toimuvad riigikogu valimised, Eesti ja Venemaa vahelised suhted on kriitilises seisus. Sõna saavad teiste seas astroloog Edda Paukson, selgeltnägija Edgar Egipte, numeroloog ja Avesta ekspert Kai Tamm, aga ka terve rida “maisemaid” eksperte nagu ühiskonnateadlane Marju Lauristin, moelooja Liisi Eesmaa, poliitik Indrek Tarand ja Elu24 peatoimetaja Anu Saagim, politoloog Rein Toomla ja spordisaate “Mehed ei nuta” juhid Peep Pahv, Tarmo Paju ning Jaan Martinson. Mälestame saates ka meie seast varalahkunud majandusgeograaf Hardo Aasmäed.

Kell 20 on Kanal 2s Mart Sanderi ja Liina Randpere juhitud „Viking Lotto aastaloos“, kus astuvad üles Liis Lemsalu, Maarja-Liis Ilus, Uku Suviste, Koit Toome ja Ivo Linna. Peavõitudeks on kolm Audi Q5 sõiduautot, lisaks loositakse välja 5 x 10 000 ja 10 x 3000 eurot. Aastaloosis osalevad kõik 13. novembrist kuni 24. detsembri kella 17.00ni ostetud Viking Lotto piletid, mis on osalenud vähemalt ühel kampaaniaperioodi jooksul toimunud Viking Lotto loosimisel.

"Mida toob aasta 2015?" on Kanal 2's homme, 1. jaanuaril kell 19.00

"Viking Lotto aastaloos" on Kanal 2's homme, 1. jaanuaril kell 20.00