Eelmisel nädalal viimast korda habemega publiku ette astunud Kaisa Selde oli tänases saates sootuks teistsuguse välimuse omandanud. "Ma olen kõige parem kergitusainete kasutaja!" nii tutvustas end kurvikas nišimiss Milvi Vanilli, kelle hüüdlause "Suud magusaks, suud magusaks" jääb kummitama veel ka pärast saadet.

Pikalt ei antud Milvi Vanillile täna siiski võimalust sisse elada, sest kohe läks lahti suuremat sorti laulmine. Kuna naljategelaste elu on viimaste nädalatega sootuks muutunud, leidis see kajastust ka nende lauluvalikus. Hispaania hurmur Xavier hakkab vaikselt suhtlemisbarjääri ületama, Kabernee staarkoduperenaine Hele Laks on otsustanud operatsioonile minna, sünkroonujuja Kaja Loodi elu kulgeb vastuvoolu, Elva sitkeim kaunitar Suzy Vesik leidis armastuse ja hea vaibi saadik Metanooli elule lisavad värvi drugid. Vaid Herbert Ving elab oma tavapärast elu ja kutsub pidevalt Tiit Sukka korrale.

Publiku südamed võitis sel korral oma lauluga peo püsti pannud Metanooli. Väljalangejaid tänases saates ei olnudki, kuid juba järgmisel nädalal lahkub "Suurest komöödiaõhtust" taas üks tegelane.