Moosimise peale sai Laura ka teised Padjaklubi tüdrukud nõusse videotes rohkem osalema. Mis on aga veel lahedam - sellel hooajal tulevad Laura blogisse külla Eesti kuulsused, kellega võetakse ette põnevaid väljakutseid. Märksõnadeks olgu Cartoon, Getter Jaani, Mikk Mäega ja teised.

Auhinnad on eksklusiivsed ja lihtsalt ulmelised – no näiteks 5 Seconds of Summer kontserdipääsmed, mida müügilt ei leiagi, sest tegemist on meet and greet paketiga! Kui Laura blogis on tüdrukutele suunatud auhindadeks geelküünte kodu-komplektid, meigitooted, lahedad aksessuaarid ja riided, siis poisid ei pea üldse pea norgu laskma, sest kui võitjaks osutub poiss, saab ta valida endale uhked spordijalatsid Sportlandist, minna lüüa laiaks rohkelt kinkekaarte või hoopis viia oma sõbratar SPA-sse puhkama. Samuti on sellel hooajal mõtet oodata ka tähtpäevi nagu näiteks emadepäev. Laura on kaasa võtnud täpselt õiged auhinnad, mida emale kinkida saab.

Vaata, kuidas maitseb Padjaklubi tüdrukutele kama ja mida on üleüldse oodata uuel „Padjaklubi“ hooajal, mis juba järgmisel teisipäeval algab:

Rohkem infot Laura blogis: www.laurablogi.ee