Kui eelmisel korral sai Otil ja Andresel vastatud kaks küsimust, siis täna viisid ülejäänud neli küsimust isa ja poja mõru kaotuseni ning suu tuli koduremondiks plaanitud rahast puhtaks pühkida.

Saatuslikuks sai mängijapaarile see, et kumbki ei teadnud, kes on raamatu "Kes sandistas lugeja?" autor. Vastusevariantidest Sass Henno, Liis Lass, Andrus Kivirähk ja Priit Pullerits, valisid Ott ja Andres Pulleritsu ja Henno. Õige vastus oli hoopis Liis Lass.

Lisaks nägi 100 000 euro nimel mälu pingutamas ka teist sugulastepaari - õde-venda Kristiina ja Stanislav, kes õpivad Tallinna Tehnikaülikoolis. Nagu Ott ja Andres, olid ka nemad pärit Pärnust ning osutusid suurepärasteks mänguriteks.

Põnev mäng viis lausa lõppvooru, kus 17 500 euro küsimus oli, et millise linnu rahvapärane nimetus on "vihmakass"? Kristiina vaist ütles, et selleks on peoleo, Stanislav pani aga kogu raha variandile "hüüp". Kogu summa kadus auku.

Järgmisel nädalal on eetris „Rahaaugu“ erisaade, kus võistlevad sarjast „Kodu keset linna“ tuntud Sirje (Liina Vahtrik) ja Renee (Tiit Sukk).

„Rahaauk“ on TV3s täna kell 20.00.

VIDEO: