Mõlemad näitlejatarid tegid vastuvõtust humoorika show - "Catwomani" eest auhinna pälvinud Berry teeskles vaimustust ning pidas traditsioonilise tänukõne, asendades mõned sõnad lihtsalt halvustustega.

"Ma olen kõigile väga tänulik, kes on aidanud mul seda auhinda saada, sest nii jubedat filmi ei saa ju teha, kui pole abiks absoluutselt maailma halvimad näitlejad! Lisaks tahaksin ma tänada Warner Brothersit, kes mind selle kohutavalt s*ta filmi sisse panid ning otseloomulikult oma mänedžeri!" lisab ta juurde.

Sandra Bullock, kelle film "All about Steve" sattus eelmisel aastal suurima põlguse alla, ilmus lavale terve oma filmimeeskonna ja suure DVD-käruga. "Vau, oleks ma teadnud, et auhinna saamiseks pole vaja muud teha, kui lihtsalt kohale tulla, siis oleks ma Oscarite galale juba ammu läinud," muheles näitlejatar ja pidas maha tõelise stand-up koomikule kohase sketšishow.

Kuldset Vaarikat on veel käes hoidnud ka Ben Affleck, Rob Schneider ja paljud teised. Nendeni on põlgus-auhind toimetatud küll tagantjärele ning ebamugavates situatsioonides nagu mõne jutusaate otse-eestris või keset tänavat ajakirjanike piiramisrõngas. Piinlik!

Vaata Bullocki ja Berry humoorikaid tänukõnesid allpool olevatest videotest!

Uued Kuldsed Vaarikad lähevad jagamisele juba 1.aprillil.

Halle Berry

Sandra Bullock