Ühel mõnusal restorani avaüritusel tuli minu juurde Heidi Rits ja ütles, et talle meeldivad inimesed, kes enda eest hoolitsevad ja et tema hoolitsused ongi  mõeldud vaid neile, kes enda eest hoolitsevad ning et mina võiksin tema juurde minna  proovima ühte uut näohooldust, mille sarnast pole ma kindlasti varem tunda saanud.  

Ma olen tegelikult üsna kehv kosmeetikute juures käija.  Esiteks, mul pole sellist aega,  et seal vedeleda ja pole sellist harjumust ka.  Mulle on alati tundnud, et kohe kui nad selle gestapo lambi sulle näkku lajatavad, hakkab sealt nii palju infi tulema, et ma pole kindel, kas ma seda kõike teada tahan. Kõik need kapillaarid ja poorid ja kortsud. Nende jaoks on see töö,  aga minu jaoks midagi, mis kindlasti ei  turguta minu enesehinnangut. Oeh :) ehk siis ... ei me ette teaaaa, mis elu meil tuua lalalalaaa ....

Aga  no seekord ma ikkagi ma läksin (juba Heidi poolt tehtud meeldiva komplimendi pärast). Ma olen alati arvanud, et kosmeetikutel on sellised pisikesed peenikesed närused näpud, nad pigistavad punne ja teevad muid jõledusi, mille tulemusel oled pärast veel koledam  kui sinna minnes.  Kui Heidi mulle oma käed külge pani, siis need  olid sellised tugevad  ja kõik liigutused olid vägagi massööri moodi.  Protseduuri esimene pool oligi heas mõttes jõuline ja üldse mitte selline, mida oleksin osanud oodata.  Tavaliselt ju ikka pannakse sulle lärts mingi mask näkku  ja siis lihtsalt lamad  ja ootad, siis võetakse mask ära ja pannakse sulle näiteks vetikaid ninaauku ja siis jälle lihtsalt ootad jne. (siinkohal vabandan kõikide tõsiste kosmeetikute ees, ma ei halvusta teie tööd, lihtsalt kirjeldan oma arvamust!)
Kogu protseduur oli tõsine ja aktiivne massaaž, mille tulemusena oli mul huvitaval kombel tunne nagu ma oleks ülekeha massaažis käinud. Samuti oli tegemist  näolihaste treeninguga. (ainus näotreening siiani on olnud minu puhul pidev laginal naermine, aga asi seegi ju!)  Tõepoolest mu naeratuslihased toimivad väga hästi,  (sellest ka need nn. „nunnud“ naerukortsud, mis mind jummala närvi ajavad) , aga tegelikult on meil kõigil väga palju lihaseid näos, mida me eriti üldse ei kasuta ja need meil selle neetud gravitatsiooni tõttu kogu kupatust alla suruvadki..

Ka see Forlledi  lõhnatu geel, millega ta massaaži tegi,  oli mõnus.  Mulle tegelikult väga meeldivad erinevad aroomid,  aga need ei peaks olema kasutatud mu näol. Ma ei saa ju olla kunagi kindel, kas need tekitavad allergiat või mitte.

Just siis, kui ma olin otsustanud, et see protseduur mulle meeldib, saabus  kirss tordil (või õigemini -pärl põsel). Heidi võttis kätte ehtsad pärlid ja hellitas nendega mu nägu.  Sellel hetkel kui ta kaht pika pärlikeed üle mu näo rullis ja ma mõnusa muusika saatel unelesin, tundsin ennast ikka eriti luksuslikult. Nurrusin nagu kass päikesepaistel!

Olen nüüd Heidi juures mitu korda käinud.  Mulle meeldib, et olen  kohe peale protseduuri silmnähtavalt ilusam kui varem (seda arvan mina,teiste arvamus siinkohal ei loe). Nahk on pinguldatud ja värske ja tulemust on reaalselt kohe näha (kõik noogutavad). Tavaliselt tuleb ju kosmeetiku juurest tulles päikeseprillid pähe panna  ja otse koju sõita pikaajalisi tulemusi ootama. Heidi protseduurid aga vastupidiselt sunnivad minema otse õhtust sööma- sära silmis, nahk pingul ja naeratus näol! Minu soovitus- leidke Heidi üles ja te täielikult mõistate mind! Rohkelt kortsuvabu naeratusi teile kõigile!!!!

Protseduurist täpsemalt:
Pikaajalise mõjuga elavdav hooldusprogramm ”Delete Age” ning ainulaadne massaaž pärlite abil Luksuslik hooldusprogramm, mis pühib vananemise muutused näolt ühe hetkega. Naha kõikide kihtide ja retseptorite vahelduv aktiveerimine parandab kudede ainevahetust, toitainete omastamist ja vereringet. Seetõttu on hooldusel mitmeid kiiresti ilmnevaid omadusi: hooldus pinguldab tumedaid silmaaluseid ja muudab need heledamaks, taastab näo nooruslikud kontuurid, madaldab kortse ja parandab naha värvust, taastab naha elastsuse ja sileduse. Hoolduskuur tulemusel kaovad östrogeenipuudusele viitavad nähu, kollageeni ja elastiini tootmine aktiveerub, veresoonte seinad tugevnevad ja pindmine vereringe kiireneb. Pigmendilaigud muutuvad heledamaks ning naha immuunsus ja niiskuse sidumise võime paranevad tunduvalt. Hooldusprogrammi tõhustatakse tasakaalustava ja luksusliku pärlimassaažiga.
Sobib: Kõikidele nahatüüpidele, eriti vananevale nahale Hoolduse kestus: 90 min
www.Forlled.ee.