“Võimalik, et poliitika võiks olla minu järgmine missioon,” ütleb Evelin. “Et saaks päriselt oma kogemusi ja teadmisi ära kasutada. Paraku olen väga lähedalt näinud, kui palju on poliitikas kurjust, üksteisele ärategemist, puhtalt isiklikke ambitsioone, kuidas riigitegelased teevad otsuseid mitte riigi, vaid enda või oma partei huvidest lähtudes. Lisaks vennataplus ja retoorika… See kõik on ülimalt ebameeldiv. Samas üks kuradike mu õlal ütleb, et kui sa tahad, et midagi oleks teisiti, ära kritiseeri või vingu, vaid löö käed külge. Teine kuradikene teisel õlal aga hoiatab — ära anna vabadust käest!”

Pika kaalumise järel sai määravaks tütar Kadri Keiu soovitus mitte loobuda priiusest, vähemalt eelseisval kevadel mitte — Evelin keskendub oma kodurestoranile Roog.

Millal jõuab eetrisse Vahur Kersna järgmine suursaade, seekord Evelin Ilvesest? “Kuna ETV pühadeprogramm keskendub tänavu kuuldavasti filmidele ja välismaisele dokumentalistikale ning Toomas Hendri-kul täitub 26. detsembril 65. eluaasta, siis meie saade programmi ei mahtunud,” sõnab Kersna. “Ju nad kartsid ka, et Evelin varjutab vana Ilvese jälle ära — nii nagu ta presidentuuri ajal kippus seda tegema…”