Endine võimas vasaraheitja, suurettevõtja Neinar Seli (58) on atleedi vilumusega keerutanud end välja erinevatest olukordadest, ent ühel puhul astus ta ringis üle ääre. Talle mõisteti korruptsioonivastases seaduses kehtestatud toimingupiirangu rikkumise eest rahaline karistus. Karistusregistrist kustutatakse Seli nimi paari kuu pärast – kui see on seal seisnud kolm aastat.
Neinar püüab nüüd oma elu rahulikumalt elada.

Vanad mehed teavad vastuseid paljudele küsimustele, aga nende häda on see, et keegi enam ei küsi neilt midagi. Kas sinult midagi peale raha ka küsitakse?

Mõnikord mulle tõesti tundub, et meid tabab kollektiivne Alzheimer ja tuleks kirjutada raamatuid ja teha filme ja seriaale, et mäletataks, kes tegelikult ja kuidas on kellega koostööd teinud ning midagi loonud. Ma ei põe ja küsijaid on, ja ei küsita ainult raha, vaid ka nõu, aga mälu muutub kiirelt. Olen mõlemale koolivennale Mardile – nii Kadastikule kui Kivastikule – teinud ettepaneku kirjutada Tartust stsenaarium. Hea oleks ju õhtuti telekast vaadata, mis selles Tartus kõik olnud ja on. Mulle endale meeldib sari „Koduigatsus“. Seal peab olema kõike – intriigi, põnevust, armastust. Keerukaid inimsuhteid ja huvitavaid karaktereid.