Sel korral läks Ivo kontserdile kerge ärevusega – kas tõesti suudab temast pea kümme aastat vanem rockstaar samal tasemel kontserdi anda, nagu kakskümmend aastat tagasi Helsingi jäähallis. Ta ei pidanud pettuma.

„Vaimustav, millise energia Ringo lavale tõi! See poolteisetunnine kontsert ületas kõik mu lootused!” kiidab Ivo. „Ringo oli väga krapsakas, atraktiivne, viskas nalja ja jooksis laval ringi. Lausa imetlusväärne on olla 60 aastat laval ja teha sellisel tasemel etendust! Ma sain tohutu laengu ja seda oligi mul vaja. Muusiku töö ju ikka väsitab. Kui ma vaatasin seda igiliikurit seal laval, sain aru, et mul pole virisemiseks põhjust.“
Ivo on end korralikult käsile võtnud. Tänu tervislikule toitumisele on vanameister viimase kolme-nelja aastaga kaotanud 32 lisakilo.

„Mulle meeldib laval olla, nagu Ringole. Ma naudin oma tööd täpselt sama palju kui aastakümneid tagasi. Mul on olnud elus erinevaid perioode. Noorena olin kõhn poiss, hilisemas elus läksin paksuks ja täna muutsin tänu perearsti toetusele oma toidusedelit. Praegu tunnen ennast jumalikult!“ räägib Ivo.