MyHits Awards`il räppimise eest küsis mõmiseja lausa 15 000 eurot, kuid tasu suuruse tõttu jäid käed löömata ja esinemine ära. Mitmete korraldajate sõnul küsib Nublu, kes astub üles koos DJga, esinemise eest tasu alates 5000 eurost.

Nublu “Mina ka”, “Öölaps” ja teised hitid toovad saalid täis. Kontserdikorraldajal ei olekski ebareaalne oma tulust 5000 eurot või natuke peale õhtu magnetile ära anda. Seda enam, et muusikuid vahendava lehekülje Artist3 andmetel saab lahjemaid vendi, näiteks räpipundi 5miinust, kus hüpleb kuus hinge, esinema alates 5605 eurost. Superstaar Uudo Sepa aga 1750 ja Jüri Pootsmanni 2300 euro eest.

Nublu taha peituva noormehe nimel, mis on toimetusele teada, ei ole Creditinfo Eesti andmetel ühtegi firmat, ei kuulu talle ka kinnisvara. Nublu on tõenäoliselt honorarist elatuv vabakutseline, keda on esindanud OÜ ProSolutions. Nublu reserveerimisega üritustele tegeleb firmas Kaarel Sein, kes tema 5000-euroseid honorare ametlikult siiski ei kinnita: “Usun, et selle info levitamine ei ole meie huvides, ei näe ma selles kasu kummalegi poolele.”