On lauljatare, keda on ilus vaadata, ja teisi, keda ilus kuulata. Laura ande-kombos on kaks täiuslikult ühes. Ultratöökas ja visa perfektsonist on ta niikuinii.

Kohtumispaika muutmata, nagu kordi varem, kohtume sellekski intervjuuks Muusikaakadeemia lähistel Reval kohvikus. Toogi päev oli Laural kümnetest tegemistest, asjaajamistest tihe. Pole parata, oma astroloogiliselt kombolt on ta ju draakoni aasta Neitsi. „Nagu tiksuv tuumapomm, päris raske on iseendaga elada. Neitsina otsin kogu aeg rahu, korralikkust ja perfektsust, aga draakon mu sees tahaks ikkagi möllutada ja saata kuradile korralikkuse. Draakon minus ütleb iga pakutud, kui tahes riskantse uue ettevõtmise peale „jah“. Pärast Neitsi minus kahetseb, kui peab selle perfektse teostamisega hakkama saama.“

Kuueteistkümneselt „Moonwalkiga“ otse tippu debüteerinud. Algusest peale meie lauljataridest ekstravagantseima tähe imagoga, on ta olnud tark ise oma meediaplaani pidama. Leidlik järjest kiiremini muutuva muusika- ja meediaturu pulsil püsima. Äsja laiendas ta oma disainihuvi ja -ande haaret, avades oma online-veebipoe Laura Shop.