Öeldakse, et ega ükski teater või kinopilt ikka päris elu enese vastu saa…!

Tõusnud fookusse üksteist aastat tagasi telekonkursi „Kaks takti ette“ võitjana, on laulja Margus Vaher (34) teeninud järjest enam tuntud Eesti meeste eestkõneleja ja suhtetervendajana. Haaranud kampa näitleja ja lavastaja Eero Spriidi (68) ja endise profikorvpalluri, maailmaränduri ja blogija Jesper Parve (38), käivitasid kolm ausalt kõnelevat meest vestlusõhtu „Mida mehed tegelikult tahavad“, mis on osutunud väga menukaks.

Improvisatsiooniline vestlusõhtu žanr eeldab ka, et publik kaasa arutab – kus on publik kõige tulisemalt haakunud, millised on olnud kõige ootamatumad reageeringud?

Kõige eredamalt on meeles kaks väga kihvti daami. Esimene tuli lavale sooviga midagi mikrofoni öelda ja jagada, mida me loomulikult enda üritusel igati tervitame. Kui mikri sai, ütles ta nii südamest: „Mina ei tea, mida ma tegema peaksin, aga mul kodus hoopis mees näägutab ja on meritäht. On teil mulle soovitusi?“ Teine daam oli sama andekas. Nimelt küsisime enda teema käsitluses spontaanselt publikult, et kuidas naised nimetavad meest, kes ehk ei ole voodis kõige oskuslikum. Vastuseid tuli päris andekaid, aga mu lemmik oli daam, kes vastas pikemalt mõtlemata mõnusa muigega suunurgas: „Eksmees“.