Mis teie juuksed ära võttis?

Vaarik: Rääkige enda eest, minul on juuksed alles! Kiilaspäisuse põhjus on lihtne: kui mult tellitakse Ivan Oravat, siis ei viitsi ma kummipead pidevalt kleepida ja nii ajangi pea paljaks. Kleebin kuklale väikse šinjooni, sellise hõbepärjakese ja olengi Orav.

Minu kiilanemise avastas grimeerija telemaja grimmitoas. Ütles, et pealagi jääb lagedaks. Ma ise ei teadnud sest midagi. Käisin aastaid moodsas juuksurisalongis, kus suure raha eest lõikust tehti – ju nad hoidsid saladust endale, lastes mul mööda linna ringi käia kui trendikas metroseksuaal, kes tegelikult peaks väärikalt vananema. Samas – mulle meeldib kiilakas olla. Näosaate finaali lähen ka kiilana. Olen endal juukseid nii palju kordi maha ajanud, et see kasvab nagu jalgpallimuru.

Osolin: Kiilakal ei ole ju kunagi muret, et tuul soengu sassi ajaks. Pole vaja juurelda ka selle üle, kummale poole täna seitel kammida.

Juur: Minu juuksed võtsid ära aastad. Külmad talved ka. Mul oli juba kooliajal komme end kiilaks ajada, aga see võis olla seotud ka punkariks olemisega.