Oktoobris toimus Kaja Kallase elus sündmus, mida pikka aega teadis kitsas ring inimesi: ta kihlus investeerimispankur Arvo Hallikuga.

"Eelmisel aastal sattus olema palju reisimist, nii et kodus ei saanudki õieti olla. Tegime ka praktilisi asju. Värvisime planku näiteks. Põhifookus oli ikkagi puhkamisel, kuna peame sügisel piisavalt ehitama seoses uue koduga," rääkis Arvo 20. augustil roosiaias toimunud presidendi vastuvõtul Kroonikale.

"Sügise suurim plaan on, et mul on vaja naine ära võtta," sõnab Hallik. "Olen seda usku, et kui kihlasõrmus sai antud oktoobris, siis aasta jooksul tuleb pulm ära teha. Klassikalist pulmapidu me ei tee, oleme pereringis."

"Peale seda on plaanis pulma nädalavahetus," lisab Kaja. "Mul on esinemine Horvaatias ja sinna otsa võtame pulma nädalavahetuse. Perekonnanime, võin öelda, ma jätan selle, mis on."

Arvol on eelmisest kooselust kümneaastane tütar ja kaheksa-aastane poeg, kes elavad koos temaga Laagri kandis. Lapsed jäid isa juurde, sest ta "on konkreetne mees". Kaja poeg Sten on kuuene.