Rahvusvahelise haardega ärimees, terve Rotermanni kvartali uueks, Tallinna uhkeimaks eliitlinnakuks looja. Eesti Olümpiakomitee president. Ise kõva spordimees, aga pühendunud ka taoistlikele rännakutele ja eneseotsingule. Mitmekordne abielumees ja seitsme (!) lapse isa. Nii paluski Kroonika temal kui mitmekülgsel mehel iseloomustada oma kokkupuuteid 12 päikesemärgiga – Jäärast Kaladeni.

Milliste päikesemärkidega oled sina oma elu jooksul edukamalt ja õnnelikumalt klappinud?

Ei ole kellegi puhul ühest vastust, et ühe päikesemärgi all sündinud on kindlalt ilusamad, teises tegijamad, kolmandas targemad, neljandas sportlikumad. Minul isiklikult on üsna mitu meetodit, kuidas ma inimeste sobivusi vaatan – kas või oma tiimi inimesi palgates, et nad üksteist täiustava meeskonnana kokku klapiksid ja toimiskid. Ainult üks neist meetoditest on – kes on kes oma astroloogilise päikesemärgi järgi.

On küll mõned suured astroloogilised rusikareeglid, millega ma arvestan, olgu töö- või oma elu sobivussuhetes. Kui võtta sodiaagi aastaringi 360 päeva, siis mida lähemal asuvates märkides sündinud inimesed, seda suurem eeldus on neil sõbralikult ja rahumeelselt läbi saada. Minul Amburina ühelt poolt naabrite Skorpioni ja Kaaludega ning teiselt poolt Kaljukitse ja Veevalajaga. Aga see kindla peale turvaline läbisaamine võib pika peale muutuda natuke igavaks.

Samas, kui sul sodiaagiaastaringis vastandmärkides sündinutega on vähem mõistmist ja arusaamist, siis seda põnevamad, ligitõmbavamad ja kirglikumad on suhted. Näiteks Amburina on minu vastandid Kaksikud ning tema naabrid Sõnn ja Vähk. Kui sünnipäevade vahe on 180 päeva – üks on sündinud novembris/detsembris, teine mais/juunis –, siis on head tulist kirge. Aga see kirg võib ka tappa. On tuld, aga selle tulega tuleb osata osavalt ringi käia! Nagu taoistid ütlevad, tulega võib küll head rooga valmistada, aga kui ei oska tulega ringi käia, võib ka kogu maja maha põletada. Tulega mängimiseks ja kirega toimetamiseks on vaja tarkust! Nii et elementaarsed astroloogilised tarkused tulevad suhtlemisel igal juhul kasuks.

Parimas tasakaalus suhtesobivus on 90–120 päeva sünnipäevade vahet. Siis on õhus mõlemat, nii head arusaamist kui ka tõmbuvat-tõukuvat kirge. Näiteks minul Amburina seega ühelt poolt Neitsite ja Lõvidega, teisalt Kalade ja Jääradega. Mis tahes suhete, töö-, sõbra- või paarisuhte puhul on parim klapp sünnipäevade vahega 90–120 päeva. Kui see vahe on 180 päeva, siis on kirge, aga teineteisest arusaamiseks on vaja juurde ka tarkust! Mida kaugemal aastaringis on teine sinust sündinud, seda raskem aru saada, aga ligitõmbavam ja huvitavam!