Näiteks DJ Kygo soovib lava taha lauatenniselauda, reketeid ja palle. Räppar Post Malone aga beer pong`i mängulauda. Kuna korraldajad ei pruugi kohe ettegi kujutada, mida see mäng endast kujutab, on ta lisanud oma tingimustele ka beer pong`i tutvustuse Vikipeediast – lühidalt öeldes on tegemist meeskondliku joomismänguga…

Elektroonilise tantsumuusika staar Slushii soovib jälle kohalikku telefonikaarti, võimalikult tobedat suveniiri linnast, kus ta esineb, telestaar Dr. Phil`i kenasti raamitud pilti, kõikide kohalike klubitantsijannade telefoninumbreid, palju armastust ja hellusest tulvil kallistusi toredatelt inimestelt.

DJ Don Diablo rangeks nõudmiseks on kaks Eesti- või Tallinna-pildiga külmkapimagnetit, et viia need oma emale. DJ ja muusiku missioon on ema külmkapp magnetitega katta! Ka ei tee paha üks kohalik üllatuskink.

Kõige selle kõrval soovib kurikuulus house-muusika staar Hardwell lava taha vaid raamitud pilti… oma koerast! Selguse huvides on lisatud loomakese Instagrami-lehtki, kust korraldaja sobiva pildi välja ise valida võib.

Summernights 🌅

A post shared by Jäger van de Corput (@jagerpug) on Aug 1, 2017 at 11:00am PDT

Põnevate asjadena võib veel välja tuua Headhunterzi soovi Remy Martin konjakile 1738, mille juures rõhutatakse, et asendused ei sobi. Don Diablo aga paistab lausa põlgavat šokolaadi, paludes puuvilja ja pähklite-seemnete segu, milles ei tohiks olla šokolaadi. Puuviljasoovi põhjendavad nad viisakalt veel ka lennukitoidust puudujäävate vitamiinide vajadusega. Lootes heale õnnele soovivad nad ka kaht kraabitavat lotopiletit.

Prodigy soovib aga väga lihtsaid võileibasid, millest juustuga peavad olema asetatud eraldi kandikule. Ka pudru kuulub nende soovidenimekirja näiteks.

Brennan Heart paistab aga huvitatud olevat ükssarvikutest, millest üht soovib ta ka lava taha ning palub korraldajal lausa eelnevalt pildi endale saata.