Tanja Mihhailova on enda võimsa hääle ja vapustava välimusega end rahva südameisse laulnud juba ammu aega tagasi ning ta on kindlasti üks sümpaatsemaid Eesti staare läbi aegade. Ent mis on need voorused, mis teevad Tanjast täiesti imelise (ehk nagu tema laul ütleb - amazing) artisti?

1. Kuulsusest hoolimata on säilinud tema siirus. Ilmselt nõustuvad sellega kõik, et ükskõik kus Tanja ka ei esineks, jätab ta alati endast sõbraliku mulje. Olgu selleks varahommik televisoonis, keskpäeval poes või õhtul laval - ta alati naeratab sulle. Ja põhjust suureks egoks on sellel naisel tegelikult küllaga.

2. Ta on tõestanud, et inimene on kõigeks võimeline. Vaene lapsepõlv, null eesti keele oskust, tõrjumine muusikakooli poolt... Kõigest sellest ja paljust muust tuli ta võidukana välja ning tõestas, et inimene on kõigeks võimeline - kui ta seda ainult soovib.

3. Head huumorisoont tal jätkub. Tanja on alati lõbusas meeleolus ja viskab intervjuude vahele huvitavaid kilde ning olgem ausad - tema "Su nägu kõlab tuttavalt" žuriikommentaarid panevad nii mõnigi kord südamest naerma!

4. Lisaks võimsale häälele on see naine võimeline ka lendama. Noh, piltlikult öeldes. Aga ta on tõeliselt imeline (kasutame jälle laulusõnu - amazing!) enda tantsuoskustega.

5. Ja viimaks - ta on vampiir! Vaadake ise... Tanja ju lihtsalt ei vanane! Ja nüüd on see imeline naine ametlikult võetud! Vaata värskest Kroonika digiajakirjast suurt pildigaleriid pulmadest ja loe seniavaldamata detaile abiellumisest digiajakirjast digi.kroonika.ee.