// Rohkelt õnne sünnipäevalistele! //

  • Tiina Mälberg 47 16.03.1970, näitleja
  • Tiiu Randviir (79) 10.03.1938, priimabaleriin ja balletipedagoog
  • Raivo Trass (71) 12.03.1946, näitleja ja lavastaja
  • Aivar Riisalu (56) 13.03.1961, ettevõtja, meelelahutaja ja poliitik
  • Imre Sooäär (48) 13.03.1969, ettevõtja ja poliitik
  • Reigo Ahven (35) 13.03.1982, trummar
  • Helle Meri (68) 14.03.1949, president Lennart Meri lesk, endine näitleja
  • Jevgeni Ossinovski (31) 15.03.1986, minister
  • Vladas Radvilavičius (45) 16.03.1972, ettevõtja ja seriaalinäitleja
  • Veiko Õunpuu (45) 16.03.1972, režissöör
  • Nele-Liis Vaiksoo (33) 16.03.1984, laulja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Suusa- või talvepuhkus sobib Jäärale tuleval nädalal suurepäraselt. Puhkust vajavad eelkõige märtsikuu lõpus sündinud sarvilised, kelle jaoks kiirem ja närvilisem aeg hakkab läbi saama. Romantikat jagub samuti ja seda nii puhkusele suundujaile kui töörügajaile.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Tunned end väsinuna, mistõttu peaksid hoolikamalt jälgima töötamise ja puhkamise suhet – on see ikka tasakaalus? Oled mingis ettevõtmises kärsitu ja soovid, et kõik saaks valmis nüüd ja kohe. Proovi olla stabiilsem ja säilita rahu.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Kevad-talvine päike särab Kaksikule enneolematult erksalt. Pakatad heast tujust ja nakatad sellega ka teisi. Kui tahad korraldada pidu, kus sinu kanda on õhtujuhi vastutav roll, siis nüüd on selleks parim aeg. Kui sa ühe lähedase peale pikka ja põhjalikku vimma ei kannaks, oleks nädal suurepärane.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Soovid näpud juba mulda pista, istikuid valida ja seemned idanema panna. Tegelikult polegi selleks väga vale aeg, sest kõiki neid tegevusi saad sa tasapisi ka koduseinte vahel teha. Ehkki õues on veel jahe, on Vähi süda soe. Mõnusasti tunned sa end ka tööl ja koolis, sest oskad kõiges ning kõigis üksnes head märgata.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Teed karjääriredelil võimsaid hüppeid – sind ootab uus tööleping, edutamine või palgakõrgendus. Oled pikka aega mõelnud, et midagi võiks toimuda ja nüüd see lõpuks juhtub. Majanduslikult hea nädal – kui eelmistel nädalatel libises rohkem taskust välja, siis nüüd libiseb ka sisse.

Neitsi 24. august – 22. september
Oled küll tähelepanelik ja ettevaatlik, kuid kuskilt lipsab sinu tegemistesse viga sisse ning see ärritab sind kogu nädala justkui pisike liivatera kinga sees. Vaata, et keegi hea semu sulle kaikaid kodaratesse ei loobi! Hoia silmad lahti ja mõtle hoolikalt, keda usaldada.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Hirmus palju asju on jäänud tegemata ja sa asud nüüd justkui tulekahju kustutama. Kõik sujub, kuid inimsuhted kannatavad. Proovi tähelepanu ühtlasemalt jagada ja tee vajadusel graafik. Nii püsib sul endal pea selge, jõuad rohkem ja lubadused ei pruugi jääda üksnes lubadusteks.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Sul on, mille üle rõõmustada ja mille üle uhkust tunda! Luba endale pits parimat konjakit ja jalgade sirutamist – proovi vaadata võõra pilguga kõrvalt kõike, millega oled viimastel aegadel hakkama saanud. Võimas, kas pole! Sinu panust hinnatakse ja sa saad sellest veelgi rohkem jõudu.

Ambur 22. november – 21. detsember
Inimsuhted võtavad 14. märtsil uued pöörded. Pole kindel, kas just sellised, mida sina sisimas ootad, kuid muutused tulevad. Vahel ongi üks korralik raputus see, mis pildi selgemaks lööb ja prioriteedid paika paneb.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Soovid selga tõmmata kollaseid, punaseid ja siniseid rõivaid ning kõik hallid ja mustad talvevammused nurka heita. Ja miks ka mitte! Ehkki termomeeter näitab veel näpistavaid külmakraade, on Kaljukitse südames kevad. See on sinu nädal, kaunis sarviline!

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Leiad põneva hobi, mis kogu su tähelepanu haarab. Sa pole tükk aega millestki nii vaimustuses olnud ja tunned sellest siirast rõõmu. Sa võid leida inimese, kellel on sama huvi ja kellega ainuüksi seetõttu juttu kauemaks jagub.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Vihjed, vihjed, vihjed - kui veidi uimane Kalade-esindaja neid vaid lugeda oskaks! Sa ei pea ise kõikidele maailma puudutavatele ja iseennast vaevavatele küsimustele vastuseid otsima – vastused on ümber ja ligemal, kui aimata oskad. Õpi kuulama ja märkama ning oska lisaks võtmisele ka ise anda.

Jaga
Kommentaarid