Raadiohääl ja muusik Taavi Paomets bändist Avoid Dave otsustas ette võtta rännaku Uus-Meremaale, täites nii enda lapsepõlveunistuse.

"Mõtlesin, et täidan ühe lapsepõlveunistuse ja sõidan aastaks Uus-Meremaale logisevaid kruvisid kinni kruttima," teatas Taavi enda fännidele ja kutsus möödunud nädalavahetusel ehk paar päeva enne ärasõitu kõiki veel bändi viimast esinemist kuulama.

"Imelik, kui mina 2009. aastal Uus-Meremaal käisin, teadsin, et on ainult aja küsimus, millal Taavi ka sinna satub. Kohe oli selline äratundmine," kirjutas tuttav talle Facebookis kommentaariks vastu. Tundub, et Taavit tuntakse hästi!

Lisaks tegi Taavi septembrikuu alguses ka lõpparve enda raadiokarjääriga, sest sarnaselt temaga "pakkis kohvrid kokku" ka 20 aastat tegutsenud Raadio Uuno.

"Sügis on käes. Helgemad pead läksid kooli. Uuno raadio pannakse kinni. Argielu imeb sisse ja Otepää Golf korraldab võimsa golfimaratoni," naljatas Avoid Dave Facebooki event'i ehk üritusekutse all. "Siiski leidub mõni, kelle arvates oleks vaja kohalikust keskkonnast irduda ja kolida vahelduseks Mordorisse. Saamegi kõik koos kokku ja teeme ühe grupiralli ja paar head kontserti."

Avoid Dave teine vokalist Kristel Aaslaid soovis enda Instagramis Taavile mõnusat reisi ja toredaid seiklusi.

Toredaid seiklusi ka Kroonika poolt!

Taavi! Mõnnat reisi ja vahvaid seiklusi Uus-Meremaal! @avoiddave #poos #laif #bradafromanadamada

A photo posted by Kristel Aaslaid (@kristelaaslaid) on