Lauljatar Brigita Murutar, kes juba mõnda tagasi koos andeka kitarristi Paul Neitsoviga pisitütar Loore vanemateks sai, avameelitseb nii oma blogis kui sotsiaalmeedias üsnagi tihti peamiselt emadust puudutavatel teemadel. Nüüd informeeris Brigita avalikkust ka sellest, mis tunne on "muusikuga värki ajada".

On nii head kui halba - oma kallimat ei tasu kunagi oodata koju tööpäeva lõpuks, vaid tuleb rõõmustada hoopis selle üle, kui too südaööks koju jõuab. Pidupäevadel tuleb tihtipeale nautida iseenda seltskonda, kuna mees on esinemas, mis tähendab, et kodused üritused võib täiesti ära unustada. Tagatipuks peab ka koristamisel olema tähelepanelik, et ei astuks kõikjal turritavate vanade kitarrikeelte ja medikate peale, mis on everywhere ning silmas peab pidama, et mahuks ikka autosse koos kitarride ja -võimendustega. 

Positiivse poole pealt tõdeb Brigita aga, et "parim asi on oma kaaslasega lava jagada, koos musitseerida, võtta laval vastu uus aasta ja saata ära vana, laulda jaanipäeval lõkkekumas ja jõuludel olla lihtsalt mikrofoniga kuuse all".