Kroonika andis juba kolmandat aastat välja oma edukate TOPi, kus sel korral on keskendutud kõvematele tegijatele ja järjestatud Eesti rikkaimaid inimesi. Edukate esiotsas figureerib aga ka üsnagi noor tegija Karl-Erik Taukar, seljatades näiteks Koit Toome ja Ott Leplandi. 

"Eesti otsib superstaari" viienda hooaja saates neljandaks jäänud Karl-Erik Taukar (27) on hea näide sellest, et läbilöömiseks ei pea tingimata olema staarisaate võitja. Küll aga on mees laval edukas mitmes erinevas võtmes - nii lauldes kui ka saateid juhtides. Näiteks on tema populaarseim eestikeelne lugu "Segased lood" Youtube'is kogunud üle kahe miljoni kliki ja rühib "kolme miljoni klubi" suunas.

Kui palju aga Taukar reaalselt teenib, kui rikka staariga on tegemist ja millega täpsemalt tegeleb tema ettevõte - seda saad teada Kroonika eriväljaandes "Eesti edukad 2016".

Kuidas suhtuvad kuulsused aga ise sellesse, et neid on rikkuse alusel "järjekorda seatud"? Eesti edukate TOPist käisid Seitsmeste otse-eetris rääkimas ka Kroonika peatoimetaja Krista Lensin ja uudistetoimetaja Jaanus Hämarsoo. Vaata TV3 videot SIIT!

Jaga
Kommentaarid